Ana SayfaDizilerVuslat 20. Bölüm Sezon Finali Özeti! Perihan'la Nehir'in Planı Ters Tepiyor!

İlgili Postlar

Vuslat 20. Bölüm Sezon Finali Özeti! Perihan’la Nehir’in Planı Ters Tepiyor!

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Vuslat 20. sezon finali bölümüyle ekranlara geldi. Feride, Aziz’in evlenme teklifini kabul ediyor. Perihan, Feride’den tamamen kurtulmak için Nehir’le bir plan yapıyor. Defilenin olduğunu gün zevkle Feride’nin zehirlenip ölmesini bekliyorlar. Zehirli bardak Feride’ye geliyor ve bir yudum içiyor. Ama Feride, podyuma çıkarken o bardağı Aziz’e veriyor. Aziz, bardaktaki içeceğin hepsini içiyor. Perihan’la Nehir’in planı ters tepiyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Perihan’la Nehir’in Planı Ters Tepiyor!

Ceylan, Feride’yi arayarak annesinin bayıldığını, hastaneye götürdüklerini söylüyor. Aziz, Feride’yi hastaneye götürüyor. Ceylan, Kerem’i annesine ve babasına neden öyle söylediğini soruyor. Kerem ise onu kurtarmak için öyle söylediğini, ‘git başka yere tezgah aç’ diyor. Perihan, Tahsin’i mezarlığa kadar takip eder. Oraya onun fenalaştığını görür ve hastaneye götürür.

VUSLAT 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Aziz, babasının fenalaştığını öğreniyor ve hastaneye gidiyor. Perihan, onu mezarlıkta bulduğunu söylüyor. Aziz, kimin mezarına gittiğini sorduğunda bilmediğini söylüyor. Aziz, annesine Feride ile evleneceğini söylüyor. Perihan ise iki dünya bir araya gelse bu evliliğe müsaade etmeyeceğini söylüyor. Fırat, Kerem’in Ceylan’la evlenmek istediğini duyduğunda deliye dönüyor.

Fırat, sinirle dışarı çıkınca Hasibe, ‘kızımın bir suçu yok’ diye arkasından bağırıyor. Faik, Ceylan’ın bir daha odasından çıkmamasını söylüyor. Hasibe, Feride’ye dönüp, başlarına ne geldiyse onun yüzünden olduğunu, evden defolup gitmesini istiyor. Aziz, Nehir’in annesine Feride’nin adresini verdiğini öğrendikten sonra yanına gidip üzülecek durumda olduğunu söylüyor. Aziz, çıktıktan sonra F’eride’yi tek parça bulabilirsen’ evlenirsin diyor.

Aziz’le Feride buluşuyorlar. Aziz, arkası dönük Feride’nin geldiğini anlıyor. Feride, geldiğini nasıl anladın diye sorduğunda, kokundan diye cevap veriyor. Defile günü gelir. Perihan’la Nehir, Feride’nin mahvoluşunu izlemek için yerlerini alırlar. Mankenler geçtikten sonra Feride’yi sahneye davet ederler. O sırada kendisine gelen içecekten bir yudum alıp, Aziz’e verir ve sahneye çıkar. Feride, fenalaşır ama belli etmemeye çalışır. Daha sonra konuşma yapmak için Aziz, sahneye çıkar. Konuşmasını yaparken elindeki içeceğin hepsini içer. Perihan ve Nehir ne yapacaklarını bilemezler.

 Vuslat 20. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Gözlerim Açıkken Gördüğüm Bir Rüya Gibisin!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler