Ana SayfaÜnlülerKıvılcım Ural Kaan Tangöze Hakkında Konuştu!

İlgili Postlar

Kıvılcım Ural Kaan Tangöze Hakkında Konuştu!

Mayıs ayının başlarında Kaan Tangöze, eski eşi Seçkin Piriler’e şiddet gösterdiği gerekçesiyle mahkemelik olmuştu. Seçkin Piriler  Kaan Tangöze’den şikayetçi olmuş ve Kıvılcım Ural hakkında uzaklaştırma kararı talep etmişti Kıvılcım Ural ise olay hakkında açıklama yapmaktan da kaçınmıştı. Geçtiğimiz gün Ural kameralara yakalandı. Suskunluğunu bozan Kıvılcım Ural Kaan Tangöze hakkında konuştu!

Eşinin Çocukları Dövdüğünü İddia Etti

Kaan Tangöze yaşanan olay hakkında olayın yanlış anlaşıldığı yönünde bir açıklama yapmıştı. O gece yaşanan şiddetin kendisi tarafından oluşmadığını eşinin çocuklarını dövdüğünü söyleyen Tangöze, Seçkin Piriler’i çocuklarından ayırmaya çalışırken ittiğini ve darp izlerinin bu şekilde oluştuğunu söylese de Tangöze’nin bu iddiası kanıtlanamamıştı.

Kıvılcım Ural yine durmadı. Bu defa da Duman grubunun gitaristinin eşiyle kavga etti!

Uzaklaştırma Kararına Tepkisiz Kaldı

Çocuklarının Kıvılcım Ural ile yalnız kalmasını istemeyen Seçkin Piriler, Ural hakkında yeniden mahkemeye başvurarak uzaklaştırma kararı talep etmişti. Seçkin Piriler’in Ural için daha önce talep ettiği uzaklaştırma kararı onaylansa da taraflar bunun nedenini açıklamamışlardı. Uzaklaştırma kararı hakkında Tangöze’ye ve Kıvılcım Ural’a ne düşündüğü sorulduğunda ise ikili sorulara hiçbir yanıt vermeyerek sessiz kalmayı tercih etmişti.

Seçkin Piriler Kimdir?

Kıvılcım Ural Kaan Tangöze Hakkında Konuştu!

Geçtiğimiz gün kameralara yakalanan Kıvılcım Ural kendisi hakkında sorulan sorulara yanı verdi. Olay hakkında çok açıklama yapmamaya çalışan Ural bu durumdan çocuklarının kötü etkilendiğini ve Kaan Tangöze‘nin tutumunu anlattı. “Kaan çocuklarını eskisi gibi göremiyor. Çocuklar ayrı, anne-babanın yaşadıkları ayrı. ” açıklamasında bulunan  Kıvılcım Ural önemli olan tek şeyin çocuklarının sağlığı ve mutluluğu olduğunu dile getirdi.

Kaan Tangöze Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler