Ana SayfaDedikoduCem Özer'den Aldatma İddialarına Sert Açıklamalar!

İlgili Postlar

Cem Özer’den Aldatma İddialarına Sert Açıklamalar!

Cem Özer geçtiğimiz gün yaptığı tatilde eşinin arkadaşıyla el ele yakalanmıştı. Eşinin tatilde yanında olmaması dikkatleri çekerken kadınla yakınlığı gözlerden kaçmayan ünlü oyuncu eşini aldatmakla itham edildi. Bugün gündüz saatlerinde bir magazin programına telefonla bağlanan Cem Özer’den aldatma iddialarına sert açıklamalar geldi.

Eşinin Arkadaşıyla El Ele Yakalandı

Cem Özer Bodrum’da yaptığı bir tatilde eşinin arkadaşıyla kameralara el ele yakalandı. 5. evliliğini yaptığı Pınar Dura’yı aldattığı iddia edilen Özer gündeme bomba gibi düştü. Karelerde birbirlerine yakın davranan ikilinin bu davranışları ise eleştiri yağmuruna tutuldu.

Cem Özer’in Eşi Pınar Dura, Hastane Sürecini Tüm İçtenliği ile Anlattı!

“Orda Olsam Bunları Yüzüme Söyleyemezsiniz”

“Sizin yaptığınız beni, benim yaptığım da sizi ilgilendirmez” diyen Cem Özer, hakkında çıkan iddiaların yüzüne söylenemeyeceğinin altını çizdi. Tatilde olduğu için programa telefonla bağlanan Özer bu tarz haberlerin sinirini bozduğunu açıkça dile getirdi.

Cem Özer’den Aldatma İddialarına Sert Açıklamalar!

Fotoğraflarda yakın olduğu için eşini aldattığı iddia edilen kadının yakın bir aile dostu olduğunu açıklayan Cem Özer, bunda yanlış bir şey olmadığını ve bu haberlerin eşini de çok üzdüğünü açıkladı. Arkadaşının canı sıkkın olduğu için teselli etmek amacıyla eline dokunduğunu açıklayan Cem Özer eşinin hastalık sürecinden yeni çıktığını söyleyen Cem Özer bu tarz haberlerden etkilenmesini istemediğini söyleyerek “Gizli saklı bir durum olsa orada ne işimiz var?” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Cem Özer Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler