Ana SayfaDedikoduSimge'ye Rest Çektirten Sözler!

İlgili Postlar

Simge’ye Rest Çektirten Sözler!

Geçen hafta sevilen sanatçı Simge Sağın çarpıcı bir iddiayla gündeme gelmişti. Magazinci köşe yazarının ele aldığı bir yazıda Simge’nin bir çocuğu olduğundan bahsedilmiş ve olay savcılığa taşınınca Aydın’lı bu haberi Ece Seçkin’den öğrendiğini söylemişti. Dün Ece Seçk’inden Simge’ye rest çektirten sözler ise gündeme damgasını vurdu.

Simge Davadan Vazgeçti

Karşılaştığı bu iddia hakkında gerçekleri ortaya çıkarmak için Simge, Cem Aydınlı’ya dava açmıştı. Aydın’lının açıklamaları üzerine Simge davadan vazgeçti ve taraflar uzlaşma yoluna gitti. Bu haberle daha çok gündeme gelmek istemeyen ünlü şarkıcının Ece Seçkin’le de arası açıldı.

Simge Çocuğu Olduğu İddialarını Yalanladı!

Çocuğunu Gizliyor..

İddialara göre Ece Seçkin Cem Aydınlı’ya Simge’nin geçmişte bir evlilik yaptığını ve bu evlilikten bir çocuğu olduğunu söyledi. Bununla birlikte çocuğunu gizlediğini de açıklayan Ece Seçkin’e tepkilerde gecikmedi. Bu iddia karşısında topun ucunda kalan Ece Seçkin sosyal medyadan birçok ünlü isimden ve sevenlerinden sert tepkiler aldı.

Ece Seçkin Kimdir?

Simge’ye Rest Çektirten Sözler!

Dün Ece Seçkin konuyla ilgili açıklamalar yaptı. Böyle bir şey söylemediğini savunan Seçkin, konuyla ilgili olarak Simge’nin kendisini aramadığını soru bile sormadığını söyleyerek “Ben olsam sorardım.” demesi Simge Sağın için bardağı taşıran son damla oldu. Çocuğu olmadığını olsa asla gizlemeyeceğini açıklayan Simge, “Bir kedim vardı, onu ‘kızım’ diye seviyordum. Karıştırdılar galiba.” yanıtını vererek tepkisini dile getirdi.

Simge Sağın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler