Ana SayfaÜnlülerÖzge Ulusoy'dan Özel Açıklamalar

İlgili Postlar

Özge Ulusoy’dan Özel Açıklamalar

Tepe Natilius, bu sene “Evde Bahar Günleri” adlı özel bir etkinlik düzenleyerek Özge Ulusoy’u ağırladı. Senenin en trend ev önerilerini paylaşan Özge Ulusoy iş ve özel hayatı hakkında da samimi açıklamalarda bulundu. İşte evin kendisi için bir yuva olduğunu ve önem verdiği tek şeyin kendisini evin içerisinde mutlu hissetmek olduğunu söyleyen Özge Ulusoy’dan özel açıklamalar…

“Yatak Odam Benim Kozam”

Çok az uyumasına rağmen evde olduğu zamanlarda vaktinin çoğunu yatak odasında geçirdiğini açıklayan Özge Ulusoy evinde en sevdiği alanın yatak odası olduğunu söylüyor. Yatak odasını bir koza gibi gördüğünü anlatan Özge Ulusoy ” Duamı orada ediyorum, filmimi orada izleyip, odamda müzik dinliyorum. Evin diğer alanlarında çok fazla vakit geçiren biri değilim ama evime çok iyi bakıyorum. Çok titizim ve asla evimde sigara içilmesine izin vermiyorum.” ifadelerini kullandı.

Özge Ulusoy’dan ayrılık açıklaması. İşte aşkı bitiren nedenler!

“Oyunculuğa Geri Dönebilirim”

Etkinlikte kendisi hakkında samimi açıklamalarda bulunan Özge Ulusoy sevenlerini mutlu eden açıklamalarda da bulundu. Oyunculuk teklifleri aldığını açıklayan Özge Ulusoy, diziden ziyade sinema tekliflerini değerlendirmek istediğini açıkladı. Geçmişte kendi için çok değerli projelerde yer aldığını söyleyen Özge Ulusoy ekranlara özlemini “Eğer onları aratmayacak bir senaryo olursa yeniden oyunculuğa dönebilirim. Ancak ekranlarda önceliğim sunucu olarak yer almak” sözleriyle anlattı.

“Ülkemi Çok Seviyorum Burada Yaşlanacağım”

Global markaların Türkiye temsilciliğini yapan Özge Ulusoy, Türkiye ve diğer ülkeler arasında bağlantı kurduklarını açıklayarak yeni projeler için İtalya ve New York’a gideceğini açıkladı. Ancak yurt dışına yerleşme planın olmadığının da altını çizen Özge Ulusoy “Ben ülkemi çok seviyorum. Burada yaşayacağım, burada çalışıp, burada kazanıp, burada yaşlanacağıma eminim” dedi.

Özge Ulusoy’dan Özel Açıklamalar

Kendisi hakkında samimi açıklamalarda bulunan Özge Ulusoy çok merak edilen sorulardan biri olan beslenme şeklini de açıkladı. Diyet yapmadığını hatta mantı yemeği çok sevdiğini ve haftanın iki günü kendini ödüllendirerek istediği her şeyi yediğini açıklayan Özge Ulusoy fiziğini korumak için sadece haftanın 3-4 günü düzenli olarak spor yaptığını söyledi.

Özge Ulusoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler