Ana SayfaÜnlülerÖzge Ulusoy'dan ayrılık açıklaması. İşte aşkı bitiren nedenler!

İlgili Postlar

Özge Ulusoy’dan ayrılık açıklaması. İşte aşkı bitiren nedenler!

Özge Ulusoy’dan ayrılık açıklaması. Tam aşkı buldur derken İsveçli sevgilisi Joaquim Lundholm ile ayrılan ünlü manken Özge Ulusoy, ayrılık sonrası açıklama yaptı. Özge Ulusoy ve Joaquim Lundholm neden ayrıldı? Ayrılığın perde arkasında yatan nedenler neler? Ünlü manken Özge Ulusoy ve Joaquim Lundholm aşkı neden bitti? İşte aşkı bitiren nedenler…

Özge Ulusoy İsveçli sevgilisinden ayrıldı mı?

Özge Ulusoy ve Joaquim Lundholm ayrıldı

Ünlü iş adamı Hacı Sabancı ile geçtiğimiz aylarda sürpriz bir kararla ayrılan ve ardından kalbinin kapılarını İsveçli bankacı Joaquim Lundholm’a kaptıran Özge Ulusoy’un yüzü, yine aşktan yana gülmedi. Ünlü manken Özge Ulusoy, iki aydır aşk yaşadığı Joaquim Lundholm ile ayrıldı. Ulusoy, sosyal medya hesabından Joaquim Lundholm ile birlikte çekilmiş olan tüm fotoğraflarını tek kalemde sildi.

Özge Ulusoy Kimdir?

Özge Ulusoy’dan ayrılık açıklaması

Özge Ulusoy’un Joaquim Lundholm ile ayrıldığı haberlerinin ayyuka çıkmasının ardından, ünlü mankenden açıklama geldi. 2. Sayfa isimli programa ayrılık ile ilgili konuşan Özge Ulusoy, “Maalesef bitti, böyle olması gerekiyordu ve doğru bir karar aldığıma inanıyorum.” diye konuştu. Özge Ulusoy, ani ayrılık kararı almasının ardında evliliğe yanaşmayan bir sevgilisi olması yattığı iddialarına da yanıt verdi ve “Evlilik meselesi değil, iki ayda nasıl böyle bir şey olsun. Mesafeler diyelim en doğrusu bu.” dedi.

Özge Ulusoy’un Yeni Sevgilisi Joaquim Lundholm Kimdir?

Özge Ulusoy ayrılık kararı almasının nedenleri hakkında çok detay vermedi. Ancak, detaylar merak ediliyor.

Ünlü manken Özge Ulusoy, güzelliği ve kusursuz fiziği ile podyumların en dikkat çekici olan isimlerinden birisi. Özellikle, yaz aylarında verdiği bikinili pozları ile çok konuşuluyor. Tabi ki, aşk hayatı ile de. Özge Ulusoy, tam aşkı buldu derken İsveçli sevgilisi Joaquim Lundholm ile ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler