Ana SayfaÜnlülerTuba Özay'dan İddialı Sahne Kıyafeti!

İlgili Postlar

Tuba Özay’dan İddialı Sahne Kıyafeti!

Ekranın sevilen manken ve şarkıcılarından Tuğba Özay, ekranda başarılı işleri ile gündemde yerini alıyor. Şu sıralar ise Tuğba Özay yaptığı açıklamalar ile gündemden hiç düşmüyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Tuğba Özay, sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Tuğba Özay’ın sahne kıyafeti olay oldu. İşte Tuğba Özay’ın çok konuşulan sahne kıyafeti…

Tuğba Özay’a Rekor Beğeni!

Tuğba Özay’ın sahne kıyafeti olay oldu!

Ekranın sevilen isimleri arasında yer alan manken ve şarkıcılarından Tuğba Özay, sosyal medyayı salladı! . Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Tuğba Özay’ın sahne kıyafeti olay oldu. Tuğba Özay’ın bir takipçisi paylaşıma, “Tuğba bu nasıl kıyafet gözlerimiz kanadı” yorumunu yaptı. Kendisini ‘Tabiatın Kızı’ olarak tanımlayan Tuğba Özay, giydiği kıyafet ile sosyal medyada alay konusu oldu.

Tuğba Özay kimdir?

Tuğba bu nasıl kıyafet gözlerimiz kanadı…

Bursa’da sahne olan Tuğba Özay, Sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile eleştiri yağmuruna tutuldu! Bursa’da bir mekanda sahne alan Tuğba Özay, sahne öncesi fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Takipçileri, Özay’ın kıyafetini eleştiri yağmuruna tuttu. Özay’ın bir takipçisi paylaşıma, “Tuğba hanım hiç yakışmamış kıyafet doğruya doğru.” yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, “Tuğba bu nasıl kıyafet gözlerimiz kanadı.” yorumunda bulundu.

Tuğba Özay sert çıktı: Hande ve Dilan’dan oyuncu olmaz!

İşte Tuğba Özay’ın Sahne Kostümü…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler