Ana SayfaÜnlülerTuğba Özay sert çıktı: Hande ve Dilan'dan oyuncu olmaz!

İlgili Postlar

Tuğba Özay sert çıktı: Hande ve Dilan’dan oyuncu olmaz!

Bebek’te magazin muhabirlerine kısa bir açıklama yapan Tuğba Özay son dönemlerin popüler oyuncuları Hande Erçel ve Dilan Çiçek Deniz’i eleştirdi. İşte ünlü ismin açıklamaları.

Son dönemlerde Türkiye’nin beğenilen oyuncularından olan Hande Erçel ve Dilan Çiçek Deniz’i eleştiren Tuğba Özay “Onlar oyuncu değil, güzelliklerinin ekmeğini yiyorlar” dedi. Bu açıklamaları ile birlikte magazin gündemini değiştiren model, kıyafetleriyle de dikkat çekti.

Tuğba Özay’dan çok konuşulacak tek gecelik ilişki açıklaması!

İddialı kıyafetleri dikkat çekti

Bebek’te bir dondurmacıda dondurma yerken görüntülenen Tuğba Özay’ın dışarı çıkarken tercih ettiği kıyafetler dikkat çekti. Oyuncu derin bir göğüs dekolteli kıyafet tercih ederken, çevresinde de ilgi odağı oldu.

“Zorla Yarıştırıldım”

Modellikten mankenliğe geçen Hande Erçel ve Dilan Deniz Çiçek’in sadece güzelliği ile işi götürdüğünü söyleyen Tuğba Özay, kendisi için de benzer bir algının olduğunu fakat kendisinin ilk başta oyuncu olduğunu söyledi. Özay, “Ben oyunculuktan modelliğe geçtim, insanlar bunu yanlış biliyor. Yedi yaşında tiyatroya başladım. 16 yaşında da TRT’de oynadım. Ama çok güzel bir kız olduğum için beni zorla güzellik yarışmasına soktular.” Dedi.

“Onları tiyatroda görelim!”

Yaptığı açıklamalarla iki oyuncuya aynı zamanda meydan okuyan Tuğba Özay oyunculuğun asıl yerinin tiyatro olduğunu belirterek “Dilan ve Hande’yi direkt izlemedim, denk geldiğim zaman gördüm. Onlar oyuncu değiller. Güzelliklerinin ekmeğini yiyorlar. Benim yılda en az iki kere oyunum oluyor. Oyunculuğun ham maddesi tiyatrodur. Bir de bu arkadaşları tiyatroda görelim. Oyunculuk emek ister. Protesto ediyorum, izlemiyorum!” dedi.

Tuğba Özay kimdir?

Hande Erçel kimdir?

Dilan Çiçek Deniz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler