Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl'a evlenme teklifi! Canlı yayında şoke oldu

İlgili Postlar

Sinan Akçıl’a evlenme teklifi! Canlı yayında şoke oldu

Sinan Akçıl’a evlenme teklifi! Canlı yayında şoke oldu. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, canlı yayında evlenme teklifi aldı. Sinan Akçıl’a evlenme teklifi eden kişi kim oldu? Sinan Akçıl’ın yanıtı ne oldu? İşte detaylar…

Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli’den Klip

Sinan Akçıl’a evlenme teklifi sürprizi

Ünlü sanatçılar Sinan Akçıl, Betül Demir ve Ebru Yaşar Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Number One Türk FM ortaklığında gerçekleşen ‘Aylık Star Buluşmaları’ kapsamında hayranlarıyla bir araya geldi. Her ay gerçekleşecek organizasyon Carousel’in 23. doğum günü olan 29 Eylül Cumartesi günü başladı. Etkinliğin sunuculuğunu Number One Türk’ün sevilen programcısı Kadir Çetin yaptı. Number One Türk FM’den canlı yayınlanan etkinlik sürprizlere de sahne oldu.Bir hayranı canlı yayın sırasında Sinan Akçıl’a evlenme teklifinde bulunurken Betül Demir içinde pasta kesildi ve seyirciler ile doğum günü kutlaması yapıldı. Ebru Yaşar ise Amerika’dan geldiğini söyleyen hayranı ile sahneyi paylaşarak düet yaptı.

Sinan Akçıl kimdir?

Aylık Star Buluşmaları

29 Eylül 1995 yılında Bakırköy’de hizmet vermeye başlayan Türkiye’nin en eski AVM’lerinden olan Carousel 23. Yaşını kampanyalar ve etkinliklerle kutluyor. Doğum günü kutlamaları,her ay Number One Fm ile ortaklaşa düzenelecek‘Aylık Star Buluşmaları’ ile devam ediyor. Number One Fm’den de canlı yayınlanan programda sevilen programcı Kadir Çetin’in ilk konukları Ebru Yaşar, Sinan Akçıl ve Betül Demir oldu. 19 Ekim Cuma günü saat 17’de gerçekleşecek bir sonraki ‘Aylık Star Buluşmaları’na bu kez konuk yerli Justin Alper Erözer olacak.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, son olarak geçtiğimiz günlerde kısa süreli aşk yaşadığı Buse Narcı’nın hakkında yaptığı açıklamalar ile gündeme gelmişti. Buse Narcı, Sinan Akçıl için “Görüşsek de, görüşmesek de Sinan’ın benim hayatımda özel bir yeri var. Sinan, Türkiye’nin en başarılı sanatçılarından birisi ve bir kez daha tekrarlıyorum benim için özel birisi, her zaman öyle olacak. Ne olursa olsun dostluğumuz daim kalacak. Günsu da zaten Sinan’ın yakın dostu.” diye konuşmuştu. Sinan Akçıl ve Buse Narcı aşkı kısa sürmüştü. Ünlü çift sadece yirmi günde ayrılmış ve Sinan Akçıl Gizem Kayalı il aşk yaşamaya başlamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler