Ana SayfaKimdirÖzge Ulusoy'un Sevgilisi Joaquim Lundholm Kimdir?

İlgili Postlar

Özge Ulusoy’un Sevgilisi Joaquim Lundholm Kimdir?

Ünlü manken Özge Ulusoy‘la sevgili olan Joaquim Lundholm Kimdir? Magazin gündemine aşk haberleriyle hızlı giriş yaparak merak konusu olan Joaquim Lundholm  nerede doğmuştur, nereli, kaç yaşında detaylar Joaquim Lundholm Kimdir haberimizde….


Bugün Doğan Ünlüler

 Joaquim Lundholm nerede doğdu? Joaquim Lundholm aslen nereli?

İş adamı Joaquim Lundholm İsveç doğumludur. Ailesi Joaquim’in ailesinin İsveç Royal olduğu öğrenildi.

Joaquim Lundholm şuan kaç yaşında? Joaquim Lundholm hangi burç?

Joaquim Lundholm şuan 35 yaşında ve oğlak burcudur.

Özge Ulusoy, Yeni Aşka Yelken Mi Açtı?

Joaquim Lundholm Kimdir

Joaquim Lundholm Kimdir?

Özge Ulusoy’un sevgilisi olarak internette en sık aranılan isim olan Joaquim Lundholm kimdir? Özge Ulusoy, yeni bir aşka yelken açarak sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü manken Londra’da yaşayan yatırım bankacısı Joaquim Lundholm’la fotoğrafını paylaşarak aşkını ilan etti.Joaquim Lundholm şuan  Santander Global Corporate Banking şirketinde Kredi Satış ve Ticaretcisi olarak çalışmaktadır. Hakkında daha fazla bilgi olmadığı için gizemini korumaya devam etmektedir.

Özge Ulusoy Sevgilisiyle İstanbul’ da

Özge Ulusoy’un aşkı Joaquim Lundholm İstanbul’a geldi! Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sevgilisinin Joaquim Lundholm olduğunu duyurmuştu.

Londra’da yaşayan yatırım bankacısı olan Joaquim Lundholm, sevgilisi Özge Ulusoy’u görmek için Türkiye’ye geldi. Ulusoy, sevgilisi Lundholm’a hafta sonu Boğaz turu yaptırdı. İstanbul’daki Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi gibi tarihi noktaları gezdirmeyi ihmal etmedi. Çift, son olarak Akmerkez’de böyle görüntülenmişti.

Özge Ulusoy'un aşkı Joaquim Lundholm İstanbul'a geldi!

Kendine Yakışanı Buldu

Kendine Yakışanı Buldu! Özge Ulusoy ingiliz iş adamı sevgilisi Joaquim Lundholm ile olan birlikteliğini bu fotoğrafla duyurdu. Yabancı damadı beğenen takipçiler “Sonunda kendine yakışan birini buldun” yorumunu yaptılar.

Aşk 2 hafta sürdü

Son olarak Osmanbey’de bir açılışa katılan Özge Ulusoy, “Düğün ne zaman?” sorularına, “Yok artık daha neler. Arkadaşlar bunları konuşmak için henüz çok erken. Şunu söyleyebilirim sadece; her şey yolunda” yanıtını vermişti. Ancak Özge ile Lundholm yollarını ayırdı. Özge Ulusoy dün Instagram hesabından Joaquim Lundholm ile olan fotoğraflarını sildi.Özge Ulusoy, bir televizyon programında durumuna açıklık getirdi “Evet maalesef bitti bu yüzden fotoğraflarını sildim, böyle olması gerekiyordu, doğru bir karar aldığıma inanıyorum” dedi.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler