Ana SayfaKimdirGaga Bulut Kimdir?

İlgili Postlar

Gaga Bulut Kimdir?

Sosyal Medya üzerinde yayınlamış olduğu videolarla adını duyuran sosyal medya fenomeni olan Gaga Bulut Kimdir? Dün akşam Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de çocuklara yönelik “cinsel istismar”  iddiası göz altına alınan Gaga Bulut kimdir haberimizde..


Bugün Doğan Ünlüler

Gaga Bulut nerede doğmuştur? Gaga Bulut aslen nerelidir?

Sosyal medya fenomeni olan Gaga Bulut İzmir de ikamet etmekte olup aslen İzmirlidir.

Gaga Bulut şuan kaç yaşında? Gaga Bulut hangi burç?

Magazin gündeminde olan Gaga Bulut şuan 21 yaşında ve oğlak burcudur.

Gaga Bulut kimdir?

Sosyal medyanın Popüler video platformu olan Youtube’da 184 bini aşkın lise çağında gençlerin abonesi bulunan Gaga Bulut izleyiciye sunduğu videoları sosyal medya hesabından paylaşmasıyla fenomen olan Gaga Bulut Kimdir.

Asıl adı Bulut Altuğ olan sosyal medya fenomeni takma adını Gaga bulut olarak kullanıyor. 1996 doğumlu olan Gaga Bulut yani Bulut Altuğ Çekmiş olduğu videolarıyla  sosyal medya platformlarında trend listelerin de yerini alıyor. Son olarak çekmiş olduğu video da sosyal medya aracılığı ile yaydığı görüntülerde İzmir’de bir parkta  düzenlediği yarışma da para verme vaadiyle küçük yaştaki çocuklara genel ahlaka aykırı davranışlar yaptırmaya zorlayan Gaga Bulut, Adalet bakanlığının twitter üzerinden yaptığı açıklamayla göz altına alındı.

Gaga Bulut yani Bulut Altuğ sosyal medya aracılığı ile müstehcenlik suçu işlediği gerekçesiyle işlem yapılan zanlı sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İzmir Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Youtuber Danla Bilic Hakkında Suç Duyurusu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler