Ana SayfaDedikoduGeçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri - (20 - 26 Mayıs...

İlgili Postlar

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri – (20 – 26 Mayıs 2019)

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri – (20 – 26 Mayıs 2019) ile karşınızdayız. Geçtiğimiz hafta magazin haberleri arasında ön plana çıkan ve en çok okunan haberlerini sizler için derledik.

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri

Yasak Elma bu hafta 46. bölümüyle ekranlara geldi ve Alihan ve Zeynep karakteri Amerika’ya yerleşmek üzere dizideki yakınlarıyla vedalaştılar. Dizinin sevilen oyuncusu Onur Tuna, Alihan karakteri ile diziden ayrılmış oldu. Sevda Erginci ve Onur Tuna’nın diziden ayrılmasına hayranları tarafından büyük üzüntü ile karşılandı. Onur Tuna Yasak Elma’dan sonra bomba bir projeye imza attı.

Hazal Kaya bir süredir hamileliği ile gündemde. Halime değilim açıklamalarının ardından “Bizim Hikaye” dizisinin setinden dizisinin finali ile ilgili nedenlerden birinin Hazal Kaya’nın hamileliği olduğu söylenmişti. İddialar üzerine Hazal Kaya’dan şaşırtan hamilelik açıklaması geldi.

Usta Oyuncu Halit Ergenç en son Kanal D ekranlarında 2 sezon boyunca reyting rekorları kıran Vatanım Sensin dizisiyle ekranlarda olmuştu. Diziden sonra ‘ İlk Adım 1919’  isimli sinema filmi ise yakında sinemalarda olacak. Ergenç, yeni bir dizi projesine imza attı ve ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Halit Ergenç efsane bir diziyle geliyor.

Bir süredir gündeme gelmeyen sosyetik güzel geçtiğimiz gün hayranlarını şoka uğrattı. Hülya Avşar’ın kardeşi Helin Avşar, bir dönem dinlenmek için sunuculuk yapmaya arar vermişti. Saçlarını değiştirerek yeni bir imaj yaratan Helin Avşar’ın yüzü tanınmaz halde! Sosyetik güzeli görenler ise şaşkına düştü.

Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başladığı ilk bölümden bu yana belli sayıdaki fenomen izleyiciyle soluksuz izlenen Söz dizisinin, bu ayın 27 sinde pazartesi akşamı yayınlanacak olan 84. bölümü ile sonlanması artık kesinleşti. Kanalın uzun zamandır karar verme süresinin ardından Söz, neden birden bire bitirme kararı aldı? Detaylar Haberimizde..

Uzun süredir hamile olup olmadığı hakkında konuşulan Hazal Kaya, ortaya çıkan dedikoduları sosyal medya hesabı üzerinden doğruladı.

Yeşilcam’ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın için geçtiğimiz günlerde vefat ettiği yönünde ki iddialar ortaya atıldı. Cüneyt Arkın’ın sağlık durumu gerçekten kötü mü? Usta oyuncu vefat mı etti? Tüm bilgiler haberimizde…

Sinem Kobal geçtiğimiz gün Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi’nde bir söyleşiye katıldı. Gençlerin kendine sorduğu soruları büyük bir içtenlikle yanıtlayan Sinem Kobal’a Arda Turan sorusu yöneltildi. Kayda alınan söyleşide Sinem Kobal Arda Turan sorusunu yayınlatmadı. İşte merak edilen o söyleşinin detayları…

Son dönemlerde paylaşımları ve başarısıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan Aleyna Tilki’nin sosyal medya hesabı kapatıldı! Olay karşısında büyük bir şok yaşayan Aleyna Tilki, sosyal medya hesabının yeniden açılması içi başvuruda bulundu ve konu hakkında sitemli bir paylaşım yaptı.

Yeşilçamın renkli isimlerinden Banu Alkan, bu günlerde yeni bir şakı çalışması içerisinden bulunan sanatçı bir tv programının konuğu oldu. Kendisine sorulan sorulara cevap veren Alkan, aynı Tv programında birlikte çalıştıklara Burcu Esmersoy’la yaşadığını polimiği anlattı. Banu alkan’dan Burcu Esmersoy’a sert gönderme.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler