Ana SayfaDizilerSöz Dizisinin Final Kararının Nedenleri Ortaya Çıktı.. İşte Gerçekler..

İlgili Postlar

Söz Dizisinin Final Kararının Nedenleri Ortaya Çıktı.. İşte Gerçekler..

Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başladığı ilk bölümden bu yana belli sayıdaki fenomen izleyiciyle soluksuz izlenen Söz dizisinin, bu ayın 27 sinde pazartesi akşamı yayınlanacak olan 84. bölümü ile sonlanması artık kesinleşti. Kanalın uzun zamandır karar verme süresinin ardından Söz, neden birden bire bitirme kararı aldı? Detaylar Haberimizde..

Söz Dizisinin Hayranlarını Üzecek Haber Geldi!

Söz Dizisinin Final Kararının Nedenleri Ortaya Çıktı.. İşte Gerçekler..

3 yıldır bir Pazartesi klasiği olmuş olan Star Tv ‘nin ünlü dizilerinden olan Söz, başlarda Çukur ile kıran kırana reyting savaşını kimse kolay kolay unutmayacak. Artık Çukur bu rekabette tek başına kaldı. Çünki Söz dizi bu ay sonu final yapıyor. Verilen son karar ile Söz dizisi 27 mayıs pazartesi gecesi, izleyicisinin karşısına 84. bölümü ile final bölümü çıkarak bitmesi kesinleşti.

27 Mayıs Pazartesi Gecesi Final Yaklaşıyor

Son dönemlerde dizinin özel platform Netflix ile yeni sezonda başlaması ile ilgili söylentiler çıktı. Ancak Söz tarafından resmi açıklaması henüz Star Tv kanalı ile sözleşmesi devam ettiği için yapılmadı yani kesinliği yok. Resmi açıklama 27 Mayıs’tan önce yapılamayacağada benziyor.

Final kararının gerçek sebebleri arasında dizinin senaryosunun her başlayan sezon ile daha da kötüye gitmesi gerektiği yönünde. Önceki sezonlarda kendi gecesi olan Pazartesi geceleri, Çukur ile soluksuz rekabeti ile devam ederken, son sezonda artık eskisi birinci olamamasıda final kararınıda fazlasıyla etkilediği de iddia ediliyor.
dizi seti söz final yapıyor ile ilgili görsel sonucu

İçinde olduğumuz ekonomik belirsizlik ile ülkedeki şirketlerin reklama ayırdıkları bütçede daralma söz konusu ortaya çıkmasıda diğer nedenler arasında geliyor.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler