Ana SayfaDizilerÇarpışma 23. Bölüm Yeni Fragmanı izle! Cansız Zeynep'i Öldürmekte Kararlı!

İlgili Postlar

Çarpışma 23. Bölüm Yeni Fragmanı izle! Cansız Zeynep’i Öldürmekte Kararlı!

Show Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Çarpışma 30 mayıs tarihinde final yapacak. Son iki bölümü kalan dizisinin 23. bölümünde, Kadir Zeynep’i bombadan kurtarıyor. Cansız Zeynep için yeni bir öldürme planı hazırlıyor. Bunu öğrenen Veli Kadir’i uyarmak için arıyor ama ulaşamıyor. Cansız Zeynep’i öldürmekte kararlı.

Perşembe Dizileri 2019

Cansız Zeynep’i Öldürmekte Kararlı!

Çarpışma 23. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cemre, Zeynep’in parmağındaki yüzüğü görüyor. Zeynep, Kadir’le evleneceklerini söylüyor. Kadir, Kerem’e annesine bir söz verdiğini, artık hiçbir şeyi ertelemeyeceğini söylüyor. Kadir, Zeynep, Kerem ve Cemre bir eylence mekanına gidiyorlar. Veli, Cansız’ın Zeynep’i öldüreceğini öğreniyor ve hemen Kadir’i arıyor. Ama ulaşamıyor. Cansız elinde bıçakla Zeynep’in yanına yaklaşıyor.

İşte Çarpışma 23. bölüm fragmanı..

ÇARPIŞMA 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Kadir, çatışmadan sonra aklını yitirmiş gibi annesini arar. Veli, Kadir’e annesinin nerede olduğunu sorduğunda, evde olduğunu söyler. Veli, Haydar müdüre Kadir’in önünde Cansız’ın annesini öldürdüğü halde Kadir’in annesini aradığını söyler. Demir’in Cemre’yi kaçırdığını öğrenen Kerem, onu bulmak için Kadir’den yardım ister.

Cansız, Zeynep’in üstüne bağladığı bombanın saatini kurar. Zeynep’in tam 24 saati vardır. Cansız önce Kadir’i arayıp, kendisini bulursa Zeynep’i kurtulabileceğini, Veli’ye de kendisi için bir kaçış planı yaptığı takdirde Zeynep’i alabileceğini söyler. Kadir, Berna’yı arayıp Demir’i nerede bulabilecekleri sorar.

Berna, Demir’i evden çıkarken gördükten sonra eve girip Cemre’yi kurtaracağı sırada Cansız’ın adamları Cemre’yi alıp götürürler. Berna, adamları takip eder. Cemre’yi götürdükleri yeri gördüğünde Kadir’i arayıp haber verir. Kadir, Kerem ve Veli binaya girerler. Çatışmada Cemre vurulur.

Cansız, Zeynep’i alıp oradan ayrılıp başka bir yere giderler. Kadir onları takip eder ama son anda kaybeder. Kadir, Veli’ye güvenmediği için onu takip ettirir. Veli, Cansız’ın kaçış planını yapıp onun yanına gider. Kadir, Veli’yi takiptedir. Veli, Cansız’ın karşısına çıkarak Zeynep’i vermesini söyler. O sırada Kadir, içeri girer ve Cansız’ın kafasına silahı dayar. Ama vuramaz onu. Cansız, Kadir’e Veli’yi öldürürse Zeynep’i sağ salim vereceğini söyler. Veli, silahını indirip Kadir’e kendisini vurmasını söyler.

Çarpışma 23. Bölüm Fragmanı İzle! Zeynep Bombalı Tuzaktan Kurtulabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler