Ana SayfaDizilerÇarpışma 23. Bölüm Fragmanı İzle! Zeynep Bombalı Tuzaktan Kurtulabilecek Mi?

İlgili Postlar

Çarpışma 23. Bölüm Fragmanı İzle! Zeynep Bombalı Tuzaktan Kurtulabilecek Mi?

Show Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Çarpışma 23. yeni bölümü ile 23 mayıs perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde, Veli Zeynep’i kurtarmak için Cansız’ın dediklerini yaptıktan sonra Zeynep’i almaya gelir. Veli’yi takip eden Kadir’de geldikten sonra Cansız, ikisinin birbirlerini vurmasını ister kim sağ kalırsa Zeynep’i alacağını söyler. Zeynep bombalı tuzaktan kurtulabilecek mi?

Perşembe Dizileri 2019

Zeynep Bombalı Tuzaktan Kurtulabilecek Mi?

Çarpışma 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kadir, hayatta kalmayı başarıp Cansız’ın Zeynep’in üzerindeki bombayı durdurmasını istiyor. Cansız ise bombayı durdurmanın bir yolunun olduğunu iki tane buton olduğunu ikisinin aynı anda butona bastıkları takdirde bombanın duracağını söylüyor.

İşte Çarpışma 23. bölüm fragmanı..

ÇARPIŞMA 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Kadir, çatışmadan sonra deli gibi annesini arar. Veli, Kadir’e annesinin nerede olduğunu sorar. Oda evde olduğunu söyler. Veli, Haydar müdüre Kadir’in gözleri önünde Cansız’ın, Asiye’yi öldürdüğü halde Kadir’in annesini aradığını söyler. Demir’in Cemre’yi kaçırdığını öğrenen Kerem, Cemre’yi bulmak için Kadir’den yardım ister.

Cansız, Zeynep’in ölüm saatini kurar. Zeynep’in 24 saati vardır. Önce Kadir’i arayıp, kendisini bulursa Zeynep’i kurtulabileceğini, Veli’ye de kendisine kaçış planı yaptığı takdirde Zeynep’i alabileceğini söyler. Kadir, Berna’yı arayıp Demir’i nerede bulabilecekleri konusunda yardım ister.

Berna, Demir’i evden çıkarken görür ve eve girip Cemre’yi kurtaracağı sırada Cansız’ın adamları gelir ve Cemre’yi götürürler. Berna, gizlendiği yerden çıkıp adamları takip eder. Cemre’yi götürdükleri yeri görünce Kadir’i arayıp haber verir. Kadir, Kerem ve Veli binaya girerler çatışmada Cemre vurulur. Hastaneye kaldırılan Cemre ameliyata alınır.

Cansız, Zeynep’i de alarak o binadan başka bir yere giderler. Kadir onları takip eder ama bir kamyonun yolu tıkamasından dolayı onları kaybeder. Kadir, Veli’ye güvenmediği için onu takip ettirir. Veli, Cansız’ın kaçış planını yapıp onun yanına gider. Kadir, adamlarından Veli’nin yerini öğrenir ve onu takip eder. Veli, Cansız’ın karşısına çıkar ve Zeynep’i vermesini ister. O sırada Kadir, içeri girer ve Cansız’ın kafasına silahı dayar ama vuramaz. Cansız, Kadir’e Veli’yi öldürürse Zeynep’i alacağını söyler. Veli, silahını indirip Kadir’e kendisini vurmasını ister.

 Kadir Veli’yi Öldürüp Zeynep’i Kurtarabilecek Mi? Çarpışma 22. Bölüm Özeti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler