Ana SayfaDizilerYasak Elma 47. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kapı Dışarı Edilen Yıldız Şimdi...

İlgili Postlar

Yasak Elma 47. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kapı Dışarı Edilen Yıldız Şimdi Ne Yapacak?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma 46. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yıldız yine Ender’in tuzağına düşüyor. Alihan, ablasının Zeynep’den broşu geri aldığını öğrendikten sonra artık sıkılıyor ve yurt dışına gitmeye karar veriyor. Zeynep’de onun teklifini kabul ediyor. Yıldız, Sevda’yı Halit’den kıskanıyor ve onun işten çıkması için para veriyor ama bu davranışı ters tepiyor. Halit Yıldız’ı kovuyor. Kapı dışarı edilen Yıldız şimdi ne yapacak?

Pazartesi Dizileri 2019

Kapı Dışarı Edilen Yıldız Şimdi Ne Yapacak?

Şahika, Yiğit’le iş birliği için konuşuyor ve Ender’in onun annesi olduğunu ispatlamak için Ender’in eşyasını alması için odasına girmesini istiyor. Yiğit, Ender’in odasındayken Kaya onu yakalıyor. Şahika, son anda Yiğit’i kurtarıyor. Kaya’ya bir eşyasının Ender’in odasında düşürdüğünü onu alması için Yiğit’i aradığını söyleyip durumu kurtarıyor.

YASAK ELMA 46. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, Halit’le ayrılmadığını Ender’e ve çevresindekilere ispatlamak için Erim’in eve gelmesini kutlamak için bir parti yapmak istediğini Halit’e söyler. Halit kabul eder. Ender hariç tüm aile oraya davetlidir. Şahika’da Yiğit’in orada garson olarak çalışmasını sağlayarak ondan orada konuşulanları dinleyip kendisine bildirmesini ister.

Partide Yıldız, Zerrin’in Zeynep’ten hediye ettiği kolyeyi istediğini öğrenir ve yüksek sesle Zerrin’e bunun hesabını sorar. Şahika, Halit’in dikkatini çekmeyi başarmıştır. Şahika’nın hem güzel hem de 7 yabancı dil bildiğini öğrendiğinde çok etkilenir. Bunun farkına varan Yıldız, İngilizce konuşmaya çalışarak komik duruma düşer.

Şahika tuvaletteyken Halit onun yanına gelip onu daha önce diğer partide gördüğünü söyler. O da yanlışlıkla odasına girdiği için Halit’den özür diler. Zeynep, Yıldız’la vedalaşmak için gelir. Amerika’ya gidip bir daha dönmeyeceklerini söyler. Yıldız çık üzülür. Ender, Halit’in gözüne Sevda’yı sokmaya uğraşır ve onu Yıldız’ın tutmuş olabileceğini söyler.

Sevda’yı Yıldız’ın da kıskanmasını sağlar. Yıldız, Sevda’nın işten çıkması için Sevda’ya para verir. Halit’in şoförü onları görür ve fotoğraflarını çeker. Bunu öğrenen Halit çılgına döner ve Ender’in gözleri önünde Yıldız’ı evden küçük bir valizle kovar. Beş parasız kalan Yıldız şimdi ne yapacak?

Yasak Elma 46. Bölüm Fragmanı Geldi! Halit Yıldız’ı Kapı Dışarı Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler