Ana SayfaDizilerYasak Elma 46. Bölüm Fragmanı Geldi! Halit Yıldız'ı Kapı Dışarı Ediyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 46. Bölüm Fragmanı Geldi! Halit Yıldız’ı Kapı Dışarı Ediyor!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma 46. yeni bölümü ile 20 mayıs pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizide entrikalar ve olaylar bitmiyor. Yıldız kovaladıkça Halit kaçıyor. Halit’le boşanmak istemeyen Yıldız, çırpındıkça batıyor. Halit, Yıldız’dan boşanma konusunda kararlı görünüyor. Yasak Elma 46. bölüm fragmanı yayınlandı. Halit Yıldız’ı kapı dışarı ediyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Halit Yıldız’ı Kapı Dışarı Ediyor!

Yasak Elma 46. bölüm fragmanında; Halit, Yıldız’ı kolundan tutup onu artık evde görmek istemediğini söylüyor. Yıldız, bir şey yapmadığını söylese de Halit, onu kapının önüne koyup, mücevherlerini de alıp kapıyı kapatıyor. O anları Ender büyük bir zevkle izliyor.

İşte Yasak Elma 46. bölüm fragmanı..

YASAK ELMA 45. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Kaya’nın evine gider ve Şahika’yla karşılaşır. Birbirlerine laf sokmalarının ardından, Ender, Kaya’ya ilişkileri için kendisine biraz zaman vermesini ister. Kaya, kesin ve net kararını vermesini ister. Yıldız, Zehra’ya Caner’le ilişkisini saklaması karşılığında babasını eve getirmesini ister. Zehra, Erim’e giderek annesine babasının yanına gitmek istediğini söylemesini ister.

Zehra, babasıyla birlikte yemek yemek istediğini söyler. Halit, Kaya’yı da çağırır yemeğe. Halit, eve gittiğinde, Yıldız ona çok güzel bir sofra hazırlamıştır. Yemeğe kalamayacağını söyleyen Halit, sonradan fikrini değiştirip Yıldız’la romantik bir yemek yer. Zehra ise yemeği Kaya ile yemek zorunda kalır. Onlar yemek yerken, Ender’le Caner’de oraya gelir. Caner, Zehra’yı Ender ise Kaya’yı kıskanmaya başlar.

Yıldız, Zeynep’i eve çağırdığında onların bir davete gideceklerini öğrenir. Halit’in de o davette olacağını bildiğini için Zeynep’ler le davete gider. Halit, Yıldız’ın davete gelmesine çok kızar ve Alihan’ın yanına giderek, Zeynep’le Yıldız’ın ona yalan söylediğini söyler. Alihan’la Zeynep’in arası Yıldız’ın yalanı yüzünden açılır.

Zerrin, Halit’in yanında Yıldız’ı görünce bozulur. Bunu anlayan Ender, Zerrin’in yanına gidip Zeynep’in Yıldız’la Halit’i barıştırmaya çalıştığını söyler. Düğünde annesinden yadigar broşu ondan almasını yoksa Alihan’la boşanırlarsa Zeynep’in ilk işinin onu bozdurmak olacağını söyler. Zerrin, ertesini gün Zeynep’e gidip broşu  geri ister. Zeynep, üzülerek geri verir. Şahika, Yiğit’i çağırıp ona Ender’den intikam almak için birlikte hareket etmeyi teklif eder.

Yasak Elma 46. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Ender Şahika’yla Başa Çıkabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler