Ana SayfaÜnlülerSeçkin Piriler, Kaan Tangöze'ye Karşı Neden Koruma Kararı Aldırdı..

İlgili Postlar

Seçkin Piriler, Kaan Tangöze’ye Karşı Neden Koruma Kararı Aldırdı..

Ayrıldıkları 2016 yılından bu yana aralarındaki gerginlik bitmeyen Seçkin Piriler, Kaan Tangöze ikilisi hakkında iddialar bitmek tükenmek bilmiyor. Detaylar Haberimizde..

Kaan Tangöze’den Seçkin Piriler’e Çarpıcı Suçlamalar

Seçkin Piriler, Kaan Tangöze’ye Karşı Koruma Kararı Aldırdı..

Herşey 2017 yılında  Seçkin Piriler’in, eski eşi Kaan Tangöze’nin şimdiki eşi Kıvılcım Ural için çocuklarına yaklaşmaması için 6 ay uzaklaştırma kararı aldırmasıyla başladı. Karar sonrasında ünlü müzisyen Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler arasında büyük bir gerginlik başlamış ve halen devam etmekteydi.

Seçkin Piriler Kimdir?

Geçtiğimiz haftalarda  Kaan Tangöze, eşi Kıvılcım Ural’ı çocukları ile bir araya getirip yemek organize etti. Eski eş Seçkin Piriler’in şehir dışında olduğu bir dönemde Kaan Tangöze, çocukları ve Kıvılcım Vuralı bir araya getirerek beraber olup yemek yediler. Tangöze’nin, çocukların ve Kıvılcım Ural’ın kaynaşması için bu yemek organzasyonu yaptığı öne sürülmüştü..

Kıvılcım Ural Kimdir?

Kıvılcım Ural, Bebeğiyle Birlikte İlk Defa Fotoğraf Paylaştı

Seçkin Piriler bu durumdan rahatsız oldu ve dile getirdiğinde, Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler arasında büyük bir tartışma başladı. Kaan Tangöze‘nin Seçkin Piriler’in evine gitmesi tartışmayı daha daalevlendirmişti. Tam da bu sırada, ünlü müzisyen Kaan Tangöze’nin Seçkin Piriler’e şiddet uyguladığı iddiaları öne sürülüyor. Bu olay gecesi hakkında savcılığa şikayetçi olan  Seçkin Piriler’in Darp raporu aldığı da doğrulanmıştı..

Kaan Tangöze Kimdir?

Kaan Tangöze Seçkin Piriler'e Şiddet Uyguladı Mı?

Kaan Tangöze elini çabuk tuttu ve yazılı açıklamasında iddialara karşı; “Dün akşamdan itibaren basın ve sosyal medyada eski eşimi darp ettiğime dair çıkan haberlerin hiçbiri gerçeği doğru yansıtmamaktadır. Bu karalama ve akıl almaz iftira karşısında, ben de kendisi hakkında hukuki süreci başlatmış bulunuyorum.” ifadeleriyle cevap verdi.

Kaan Tangöze Seçkin Piriler’e 3 Ay Süre Boyunca Yaklaşamayacak…

Seçkin Piriler, şimdi de mahkemeye başvurarak eski eşi Kaan Tangöze hakkında koruma kararı aldırdı. Koruma Kararını Seçkin Piriler’in avukatı Ayşegül Mermer duyurdu. Alınan koruma kararına istinaden ünlü şarkıcı Kaan Tangöze Seçkin Piriler’e 3 ay süre boyunca yaklaşamayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler