Ana SayfaDedikoduKaan Tangöze'den Seçkin Piriler'e Çarpıcı Suçlamalar

İlgili Postlar

Kaan Tangöze’den Seçkin Piriler’e Çarpıcı Suçlamalar

Geçtiğimiz günlerde Seçkin Piriler’e şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen Kaan Tangöze’den çocukları hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Dün yaptığı açıklamada her şeyin çocukları için olduğunu savunan Kaan Tangöze’den Seçkin Piriler’e çarpıcı suçlamalar geldi.

“Kadınsanız Anneliğinizden Vurulursunuz”

Nedeni gizli tutulan bir sebepten dolayı Kıvılcım Ural için yeniden uzaklaştırma talebinde bulunan Seçkin Piriler, geçtiğimiz gün Kaan Tangöze’nin kendisine şiddet uyguladığını darp raporu ile kanıtlamıştı. Tangöze’den gelen suçlamalar karşısında Seçkin Piriler sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kadınların gördüğü şiddetten sonra, bir şiddeti de bunu ispatlamak için verdiği savaşta gördüğünü dile getiren Piriler “Kadınsanız; anneliğinizden vuruluyorsunuz. Çocuklarınızdan ayırmakla tehdit ediliyorsunuz.” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Kaan Tangöze Seçkin Piriler’e Şiddet Uyguladı Mı?

Kaan Tangöze Şiddet İddialarını Reddediyor

Dün sabah saatlerinde karakoldan çıkarken görüntülenen Kaan Tangöze, Seçkin Piriler‘e şiddet uygulamadığını olayın aslının çok daha farklı olduğunu söylemişti. Bu konun yakın zamanda ortaya çıkacağını söyleyen Tangöze kendisinin suçsuz olduğunu da dile getirmişti.

Seçkin Piriler Kimdir?

Kaan Tangöze’den Seçkin Piriler’e Çarpıcı Suçlamalar

Kaan Tangöze olayın yaşandığı gece ile ilgili sarsıcı açıklamalarda bulundu. Seçkin Piriler’in çocuklarına şiddet uyguladığını iddia eden Tangöze, Piriler’e şiddet uygulamadığını çocuklarını elinden alamaya çalışırken itiş kakış yaşandığını ve Seçkin Piriler’in darp raporunda yer alan şiddet unsurlarının da bu şekilde geliştiğini ifade etti. Büyük oğlunun o gece iki kez annesinden dayak yediğini söyledi.

Kaan Tangöze Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler