Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'dan Sevenlerini Korkutan Haber!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan Sevenlerini Korkutan Haber!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz aylarda stand-up gösterilerini sıklaştırarak sevenleriyle daha sık bir araya gelmeye başlamıştı. Yoğun ilgi gören gösterilerinden birinde fenalaşan ünlü komedyen gösteriye devam etme kararı almıştı. Geçtiğimiz gün iyi olduğuna dair açıklama yapan Cem Yılmaz’dan sevenlerini korkutan haber geldi.

Sahnede Fenalaştı

Cem Yılmaz’ın birkaç gün önceki gösterisine yoğun bir ilgi vardı. Ünlü komedyeni sahnede daha çok görmek isteyen sevenlerinin akın ettiği gösteri esnasında Cem Yılmaz biraz fenalaşarak sevenlerinden bir süre izin istedi. Yarım saatlik erken ara verilen gösteride Cem Yılmaz önce gösteriyi ertelemeyi düşünse de, ona endişeli gözlerle bakan sevenleri için devam etme kararı aldı. Bir süre sonra kendini tamamen toplayan Yılmaz’ın gösterisi her zamanki gibi izleyenleri kahkaha tufanına boğdu.

Cem Yılmaz, Sahnelere Geri Döndü

Sosyal Medyadan Açıklama Yaptı

Geçirdiği rahatsızlıkla hayranlarını korkutan Cem Yılmaz, iki gün önce Twitter hesabından iyi olduğuna dair açıklama yaptı. Onu sahnede yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür eden Cem Yılmaz eve kadar eşlik eden basın mensuplarıyla şakalaşamadığı için de üzgün olduğunu dile getiren esprili bir açıklamayla her şeyin yolunda olduğunu söylemişti.

Cem Yılmaz’dan Sevenlerini Korkutan Haber!

İyi olduğu açıklamasıyla sevenlerinin gönlüne su serpen Cem Yılmaz‘dan dün hayranlarını korkutan bir haber geldi. Yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle dün geceki gösterisini iptal etmek zorunda kalan Cem Yılmaz “Doktorun istirahat önerisini dikkate almak zorunda kaldık.” açıklamasını yapması, ünlü sevenlerini ve arkadaş çevresini ünlü komedyenin sağlık durumu hakkında endişelendirdi.

Cem Yılmaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler