Ana SayfaDedikoduDemet Şener ile Cenk Küpeli Evleniyormu!

İlgili Postlar

Demet Şener ile Cenk Küpeli Evleniyormu!

Eski Türkiye güzeli Demet Şener, son zamanlarda magazin gündeminden düşmüyor. Şimdilerde Demet Şener ve sevgilisi eski basketbolcu Cenk Küpeli’nin dünya evine gireceğine ait dedikodular ortaya atıldı. Demet Şener ve Cenk Küpeli evleniyor mu? Detaylar Haberimizde..

Demet Şener Bu Kez İbrahim Kutluay’ı Çok Kızdırdı!

Demet Şener ile Cenk Küpeli Evleniyormu!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı’nın hazırlayıp sunduğu 2.Sayfa programında özel haberine göre Türkiye güzeli Demet Şener ve sevgilisi eski milli basketbolcu Cenk Küpeli nikah masasına oturmak için hazırlıklara başladı.

Demet Şener Kimdir?

Demet Şener'in Sevgilisinden

Eski manken ve Türkiye güzeli Demet Şener ve iş adamı Cenk Küpeli son gaz aşklarına devam ederken birden bire evlilik kararı aldıkları, Kanal D 2. Sayfa programın da ortaya çıktı. Yapılan özel habere göre, Demet Şener ve sevgilisi Cenk Küpeli evlenme kararı aldılar.

​İbrahim Kutluay Kimdir?

Ä°lgili resim

Demet Şener ve İbrahim Kutluay Arasında Sular Durulmuyor..

Geçtiğimiz akşam eski İbrahim Kutluay, Demet Şener’in yaşadığı evin çevresinde tur attığı iddiaları ortalığı iyiden iyiye karıştırmıştı. Buna sebebi olarak eski manken Demet Şener’in Şubat ayında boşandığı eski eşi İbrahim Kutluay’ın nafakasını ödemediği sebebiyle icra takibi başlatmasıydı. Ve son olarak İbrahim Kutluay’ın, evlerine yaklaşmama kararı da savcılıktan çıkartıran Demet Şener’in yapılan iddialara ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

Demet Şener ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler