Ana SayfaDizilerÇukur 2. Sezon 32. Bölüm Fragmanı Geldi! Çukur'da Kim Ölecek?

İlgili Postlar

Çukur 2. Sezon 32. Bölüm Fragmanı Geldi! Çukur’da Kim Ölecek?

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur 2. Sezon 32. bölümüyle 13 mayıs pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Damla babasının Yücel’le görüştüğünü görüyor. Uluç Reis deşifre oluyor. Koçovalılar Uluç’un Yücel’le işbirliği yaptığı öğreniyor. Namlunun ucunda kim var? Çukur’da kim ölecek?

Pazartesi Dizileri 2019

Çukur’da Kim Ölecek?

Çukur 2. Sezon 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yücel, Koçavalıları bitirmek için Uluç’la işbirliği yapıyordu. Şimdi de Azer’le el sıkışıyor. Uluç Reis’in Yücel’le görüştüğü anlaşılıyor. Uluç, kendisine ne yapacaklarını, Yücel’in yerini bilmediğini söylüyor. Yamaç, onun yerini değil kendisini istediğini, onu arayıp getireceğini söylüyor. Yamaç’a yine bir siyah zarf geliyor. Bu sefer kim ölecek merak ediliyor.

İşte Çukur 2. Sezon 32. bölüm fragmanı..

ÇUKUR 2. SEZON 31. BÖLÜM ÖZETİ!

Yücel, Aliço’yu yanına çağırarak ona iyi bir insan olduğunu, o insanlarla ne işi olduğunu söyler. Yücel, Koçovalılar’ın insanların sevdiklerini yok ettiklerini, yakında Koçovalılar’ın yok olacağını, ona kendisiyle birlikte gelmesini söyler. Aliço, onunla gelmeyeceğini söyler ama Yücel onu Koçovalılar’a bırakmayacağını söyleyip ona silahını doğrultur.

Yamaç, o sırada gelir ve Yücel’i vurur. Yamaç, onun öldüğünü zannedip dönüp giderken, Aliço’nun uyarması ile vurulmaktan kurtulur. Ama Aliço, Yamaç’ın olduğu binaya atlar. Yamaç, ona yapma diye bağırsa da Aliço dinlemez. Yamaç, Yücel’e Aliço’ya ateş etmemesini kendisini vurmasını söyler ama Yücel Aliço’yu vurur.

Yücel, oradan uzaklaşır. Aliço hastaneye kaldırılır. Yücel, çelik yelek giydiği için kurtulmuştur. Yamaç, hastanede lösemi hastası küçük bir kızla tanışır ve ona ilik bulmak için mahalleliyi seferber eder. Küçük kız Yamaç’ı arayarak ona teşekkür eder.

Emmi, kahveye geldiğinde, Azer’in tüm adamlarıyla birlikte İstanbul’a geliğini söyler. Ayrıca, ona ne yapacakları konusunda bir planını olduğunu söyler. Cumali, Nejjat’ı alıkoydukları yere gidererek ona Yücel’in yerini sorar. O da onun yerini bilmediğini ama başka bir hain daha olduğunu söyler. Cumali, kim olduğunu sorunca Uluç reis olduğunu söyler.

Azer, kardeşinin katilini Vartolu olduğunu zanneder ve 5 milyon kan parası ister. Vartolu Salih, hapisteyken parayı bulurlar ancak sahte çıkar. Aliço, çöpten bulduğu bir çanta dolusu parayı onlara verir. Azer, parayı verirler. Azer, Salih’e kardeşini öldürmediyse bu parayı neden verdiğini sorar ve paraları yakar.

 Çukur 2. Sezon 32. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Azer Kardeşinin İntikamını Almaya Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler