Ana SayfaDizilerÇukur 2. Sezon 32. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Azer Kardeşinin İntikamını Almaya...

İlgili Postlar

Çukur 2. Sezon 32. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Azer Kardeşinin İntikamını Almaya Geliyor!

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur 2. Sezon 31. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yamaç, Yücel’i vuruyor ama ölmüyor. Aliço, Yamaç’ı korumaya çalışırken kendisi vuruluyor. Cumali, Uluç Reis’in hain olduğunu öğreniyor. Çukur 2. sezon 32. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Azer Kurtuluş kardeşinin intikamını almaya geliyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Azer Kardeşinin İntikamını Almaya Geliyor!

Yamaç’ın vurulmasını Aliço son anda engelliyor ama kendisi vuruluyor. İdris, Salih’in mekanında Yücel’in adamları tarafından öldürülen Savaş’ın abisi, Azer Kurtuluş ile karşılaşıyor. Sultan ise Meliha’ya gidip geçmişte ne yaşandıysa bugün çocuklarının ayağına dolandığı için ondan geçmişte ne olduysa öğrenmek istiyor.

ÇUKUR 2. SEZON 31. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Yücel, Aliço’yu yanına çağırır ve ona iyi bir insan olduğunu söyler. O insanlarla ne işi olduğunu söyler. Yücel, Koçovalılar’ın başka insanların sevdiklerini yok ettiklerini, yakında Koçovalılar’ın yok olacağını ve ona kendisi ile birlikte gelmesini söyler. Aliço, Yücel’le gelmeyeceğini söyler ama Yücel onu Koçovalılar’a bırakmayacağını söyleyip ona silahını doğrultur.

Yamaç o sırada gelir ve silahını ateşleyerek Yücel’i vurur. Yamaç, onun öldüğünü zannedip dönüp giderken, Aliço’nun uyarması ile vurulmaktan kurtulur. Ama Aliço, Yamaç’ın bulunduğu binaya atlar. Yamaç, ona yapma diye bağırsa da Aliço atlar. Yamaç, Yücel’e Aliço’ya ateş etmemesini kendisini vurmasını söylese de Yücel Aliço’yu vurur. Yamaç, Cumali’den yardım ister ve Aliço’yu oradan kurtarırlar.

Yücel, yine kurtulur ve oradan uzaklaşır. Aliço hastaneye kaldırılır. Yücel, üzerine çelik yelek giydiği için kurtulmuştur. Yamaç, hastanede lösemi hastası küçük bir kızla tanışır ve ona ilik bulmak için mahalleliyi seferber eder. Küçük kız Yamaç’ı arayıp teşekkür eder.

Emmi, kahveye gelir ve Azer’in tüm adamları ile İstanbul’a geliğini söyler. Ayrıca, ona ne yapacakları konusunda bir planını olduğunu söyler. Cumali, Nejjat’ı alıkoydukları yere gider. Nejat’a Yücel’in yerini sorar. O da onun yerini bilmediğini ama başka bir hain daha olduğunu söyler. Cumali, kim olduğunu sorunca Uluç reisin ismimi verir.

Azer, kardeşinin katili olarak Vartolu’yu bilir ve 5 milyon kan parası ister. Vartolu Salih, hapisteyken o parayı bulurlar ancak sahte çıkar. Aliço, çöpten bulduğu bir çanta dolusu parayı onlara verir. Azer, parayı almak için gelir ve parayı ona verirler. Azer, Salih’e kardeşini vurmadığını ama neden bu parayı verdiğini sorar ve paraları yakar.

Çukur 2. Sezon 31. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cumali Öbür Hainin Kim Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler