Ana SayfaDizilerYasak Elma 45. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Ender Hem Kaya'yı Hem Halit'i...

İlgili Postlar

Yasak Elma 45. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Ender Hem Kaya’yı Hem Halit’i Kaybediyor!

Fox Tv ekranlarının pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Yasak Elma 44. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Halit, Yıldız’dan boşanmaya karar veriyor. Süper zekalı Yiğit, kendisini holdingde işe alınmayı başarıyor. Yıldız, Zehra ile Caner’in ilişkisini öğreniyor ve Zehra’yı tehdit ediyor. Yıldız, sakatlanıyor ve Halit, Yıldız’ın yanına gidiyor. Ender ise Kaya’nın evine gittiğinde, kapıyı güzel bir kadın açıyor. Ender hem Kaya’yı hem Halit’i kaybediyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ender Hem Kaya’yı Hem Halit’i Kaybediyor!

Yasak Elma 45. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Halit, eve gelip eşyalarını toplayıp Ender’in yanına gidiyor ve giderken Yıldız’a, boşanacağını söyler. Halit’den sonra Zehra ve Lila’da evi terk eder. Yıldız tek başına evde kalır hizmetçide Ender’in evine gider. Yiğit, annesinden intikam almak için holdinge işe girmek için başvuruda bulunur. Tülin hanım onun zekası karşısında şok olur ve Yiğit işe alınır.

YASAK ELMA 44. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Ender, Halit’in Yıldız’dan ayrılacağını duyduktan sonra mutluluktan dört köşe olur. Yıldız ise Halit’den ayrılmak istemez. Alihan’la Zeynep, Halit’le konuşmak için buluşurlar. Halit, Yıldız’dan ayrılmakta kararlı olduğunu söyler. Ayrıca, Yıldız’ın babası gibi başka kendilerine zarar verecek akrabalarının olup olmadığını sorar ve Alihan’ın dikkatli olmasını ister.

Zerrin, Erim’in vurulmasından sonra Zeynep’e karşı tavırları değişir. Sürekle kardeşini arar ve ulaşamayınca telaşlanıp eve gelir. Zeynep, Hazal’ın Alihan’ın eski sevgilisi olduğunu ve bunun Elif’in oyunu olduğunu anlar. Alihan, Elif ile buluşur ve bunu öğrenen Zeynep oraya gider. Elif, Alihan’la yakışmadıklarını Zeynep’in yüzüne söyler.

Yıldız, Ender’in babasına para vermeden bilgi vermeyeceğini onun Erim’i vurmasında Ender’in de parmağı olduğunu söyler. Halit, Ender’in hesaplarını araştırır ve 100 bin lira çektiğini görür. Ender, Caner’in yardımı ile bu parayı bağış yaptığına inandırır.

Ender, Erim’in iyileşmesi şerefine bir yemek düzenler. Oraya garson olarak Yiğit gider ve annesini yakından görür. Yanlışlıkla bardakları kıran Yiğit’e Ender kırıcı davranır. Ertesi gün Yiğit, Kaya ile konuşur. Kaya onun konuşmalarından şüphelenir ve Tülin hanıma onu araştırmasını söyler.

Yıldız, kendi ayağına bir ağırlık atarak incitir ve önce Zeynep’i arar. Onlar da Halit’i planı tutmuştur. Yıldız, bu arada Zehra ile Caner’in ilişkisini öğrenir ve onu tehdit eder. Ender, Kaya’nın evine gider ve Kaya’yı bornozla yanında güzel bir bayanla görür.

Yasak Elma 44. Bölüm Fragmanları Geldi! Ender’e Ağır Şok!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler