Ana SayfaDizilerÇarpışma 21. Bölüm Fragmanı İzle! 'Ben Kadir'le Evlenmek İstiyorum'

İlgili Postlar

Çarpışma 21. Bölüm Fragmanı İzle! ‘Ben Kadir’le Evlenmek İstiyorum’

Show Tv ekranlarının perşembe günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Çarpışma 21. yeni bölümü ile 9 mayıs perşembe akşamı ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Kadir, Zarif’in Cansız olduğunu öğrenmiş ve tüm engellere rağmen onu tuttuğu evin önünde kaçarken yakalamıştı. Çarpışma 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Zeynep, ‘Ben Kadir’le evlenmek istiyorum’ diyor. Detaylar haberimizde..

Perşembe Dizileri 2019

‘Ben Kadir’le Evlenmek İstiyorum’

Dizinin 21. bölüm fragmanında; Kadir’le Zeynep baş başa vakit geçiriyorlar. Zeynep, Asiye ile konuşuyor ve Kadir’le yaşlanmak istediğini, onunla evlenmek istediğini söylüyor. Ancak önce sırları ortadan kaldırmak gerektiğini, Cansız’ın Kadir’in babası olduğunu söylemek istediğini söylüyor. Cansız isek Asiye’nin karşısına çıkıp boğazını sıkıyor. Öte yandan Demir, Meral’e yardım ettiği için onun karşılığında kendisine Cemre’yi getirmesini istiyor.

İşte Çarpışma 21. bölüm fragmanı..

ÇARPIŞMA 20. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER YAŞANDI?

Veli, Kadir ve Zeynep’, İvan’ın kurşunlarına hedef olacakken son anda Zarif’in gelmesiyle kurtulurlar. Kadir, Zarif’in ikinci kez kendisini kurtarmasından onun Cansız olabileceğinden şüphelenir ve onu alır arabasına bindirir. Veli ailesinin katili olduğunu öğrendiği Cansız’ı artık kendisi öldürmek ister. Kadir, Zarif’i götürüp ellerini ve ayaklarını bağlayıp bir yere kapatır.

Zeynep, Veli’den Belma ile Demir’in videosunu alır. Cemre, babasının cenaze töreninden sonra Belma ve Demir’e o videonun bir kopyasını verir ve Belma’ya dava açacağını Demir’in ise avukatlığının iptal edilmesi için dilekçe verdiğini söyler. Meral ise Yakup’un bulunduğu evi ateşe verir.

Zeynep, Haydar müdüre giderek, Cansız’ın Kadir’in babası olduğunu söyler, Haydar, Cansız’ın kaçırdığı Ahmet’i bulur. Kadir’le Haydar, Ahmet’i sorguya alırlar. Ahmet, Kadir’in arabasına konulan bombayı Cansız’ın isteği üzerine etkisiz hale getirdiğini anlatır. Kadir, onu görürse tanıyıp tanımayacağını söyler. Kadir, Zarif’in fotoğrafını gösterir ve Ahmet onun Cansız olduğunu söyler.

Haydar, emniyetin kapısına Kadir’i engellemek için polis yığar ama Kadir, kafasına silah dayayınca çekilmek zorunda kalırlar. Kadir’in arabasını tüm ekip takip eder. Tabi Veli’de Kadir’in arabasını takip eder. Bu arada Cansız istihbaratı alır ve tam bulunduğu yerden çıkacağı sırada Kadir gelir ve silahını çeker.

Çarpışma 21. Bölüm Ön İzleme Geldi! Kadir Ölmüş Bir Abisi Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler