Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 7. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Cemre İle Cenk Yakalanıyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 7. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Cemre İle Cenk Yakalanıyor!

Kanal D’nin yeni dizilerinden Zalim İstanbul 6. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Agah, Cenk’in Nedim’in kafasına silah dayadığını kameradan gördükten sonra Cenk’i evden kovuyor. Bunun üzerine Şeniz de evi terk ediyor. Cenk, Cemre’ye çocukken Nedim’e yaptığı hatayı anlatıyor. Cemre, Cenk’le konuşmak istiyor ve buluşuyorlar. Ama Cemre ile Cenk yakalanıyor. Agah ve Seher onları takip ediyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Cemre İle Cenk Yakalanıyor!

Zalim İstanbul 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Agah, Şeniz’e neden Cenk’e ikinizden biri ölmeli dediğini soruyor ama Şeniz bir cevap veremiyor. Cenk, geliyor ve Agah oğluna silah doğrultup neden yaptığını soruyor. Hemen Şeniz, araya girip Nedim’in onu hırpaladıktan sonra sinirden öyle bir şey söylediği yalanını söylüyor. Agah, Cenk’e onun gibi bir oğlu olmadığını söyleyip evden kovuyor.

ZALİM İSTANBUL 6. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bu arada, Ceren’in bebeğinin ultrason fotoğrafını Şeniz görüyor. Ceren’e çocuğun oğlundan olacağını nereden bileceğini söylüyor ve doktora gidip test yaptırırsa inanacağını söylüyor. Nedim’in durumu daha da kötüleşiyor. Cemre ilaçların değiştiğini fark etmiyor.

Damla, annesinin evi terk etmesinden babasını suçluyor. Agah, Şeniz’in gönlünü almak için Cenk’le kaldıkları otele gidiyor. Şeniz eve dönmeyi kabul ediyor ama şartları Nedim’in odasındaki kameranın kaldırılması ve onun bakımını kendisinin de ilgilenmesi. Şeniz eve geldiğinde ilk işi Nedim’in doktorunu arayıp eski ilaçlara geri dönmek istediğini söylemek oluyor.

Şeniz, Ceren’i akşamüstü doktora götüreceğini söyler ama babaannesi onu yalnız bırakmaz oda gider. Doktorun elindeki enjektörü görünce polisi arar. Şeniz, ertesi gün Ceren’i yalnız gitmeye ikna eder. Bu sefer bir otele giderler. Otelde doktor kan alacağım bahanesiyle Ceren’i bayıltır. Şeniz, baygın olan Ceren’e Karaçay olmanın o kadar kolay olmayacağını söyler.

Cemre, Cenk’in 8 yaşındayken Nedim’i camdan itmesini bildiği halde Agah beye söylememiştir ama onunla bu konuyu konuşmak istediğini söyler. Cenk, Cemre’yi arayıp bir konum atacağını oraya gelmesini söyler ve bu konuşmayı Seher duyar. Cenk, evden çıkarken arkadaşına gideceğini söyleyince onu takip ettirir. Seher’de kızını takip eder. Seher’le Agah onların buluştuğu yerde karşılaşırlar.

 Zalim İstanbul 6. Bölüm Fragmanı İzle! Senin Gibi Oğlum Yok Benim!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler