Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ'dan sosyal medyadaki eleştirilere şok yanıt!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’dan sosyal medyadaki eleştirilere şok yanıt!

Pınar Altuğ’dan sosyal medyadaki eleştirilere şok yanıt! Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, yine sosyal medyada eleştiriye maruz kaldı. Daha önce de sık sık eleştirilere maruz kalan ve verdiği yanıtlar ile gündeme gelen güzel oyuncu, yine eleştiriler ile problem yaşadı. Altuğ, bir takipçisinin yorumu ile şoke olurken, verdiği yanıt ile de şoke etti. Pınar Altuğ’a nasıl bir eleştiri geldi? Ünlü oyuncunun kendisini eleştiren takipçisine yanıtı ne oldu? Konu hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Pınar Altuğ’un Takipçisine Ağır Hakareti!

Pınar Altuğ’a yine eleştiri

Türkiye’nin televizyon tarihinde en uzun soluklu olması ile dikkat çeken sevilen dizisi Çocuklar Duymasın’da rol alan ve yıllardır Meltem karakterine hayat veren güzel oyuncu Pınar Altuğ, sık sık sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi olması ve kendisini eleştirenlere verdiği yanıtlar ile gündeme geliyor. Altuğ, yine eleştiride bulunan bir sosyal medya kullanıcısının yorumuna maruz kalması ile gündeme geldi.

Pınar Altuğ kimdir?

Pınar Altuğ’dan takipçisine ayar

Bir arkadaşı ve kızları ile birlikte poz veren ünlü oyuncu Pınar Altuğ, bu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Altuğ’un, “Erken anneler günü kutlaması yaptık bugün, ne keyifli bir sabahtı” notu ile paylaştığı fotoğrafa bir takipçisinden “Kocanla kızının yanında anneanne gibi çıkmışsın. Acilen gençleşmen lazım. Seda’nın gittiği yerlere git. Bir şeyler yap Pınar. Yaptırdığın uygulamalar sana olmamış.” şeklinde bir yorum geldi. Altuğ, gelen bu eleştiriye sert çıktı ve “Haklısınız görüntü o kadar önemli ki, Hay Allah ben nasıl atladım bu konuyu. Dışarıdan iyi görününce bitiyor halbuki iş tüh” yanıtını verdi.

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile arasında olan yaş farkı konusu ile sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler