Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ'un Takipçisine Ağır Hakareti!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’un Takipçisine Ağır Hakareti!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve hayranlarıyla kurduğu samimi iletişimiyle sevilen Pınar Altuğ’un takipçisine ağır hakareti hayranlarını çok kızdırdı.

“Benim Hayatım Benim Kararım”

2008 yılında kendisinden dokuz yaş küçük olan Yağmur Atacan’la evlenen Pınar Altuğ evliliklerini sorgulayanlara “Benim hayatım, benim kararım.” diye yanıt vermiş ve olumsuz düşüncelerini ciddiye almadığını, bu durumun kariyerini etkilemesinden de korkmadığını söylemişti. 2009 senesinde bir kızları olan çift, çocuklarını olabildiğince basından ve ilgiden uzak tutmaya çalışmışlardı.

Pınar Altuğ, sosyal medyadaki tutumu ile imajına zarar veriyor!

“Sosyal Medyayı Çok Ciddiye Almıyorum”

Sosyal medyayı oldukça aktif bir şekilde kullanan Pınar Altuğ eşini sıklıkla hikayelerinde paylaşıyor. Mutluluklarını sevenleriyle paylaşan çift bazen can sıkıcı yorumlar alabiliyordu. Sosyal medya üzerinden gelen olumsuz yorumlara Altuğ “sosyal medyayı çok ciddiye almıyorum, hatta eğleniyorum.”yorumunu yapmıştı.

Pınar Altuğ Kimdir?

Pınar Altuğ’un Takipçisine Ağır Hakareti!

Geçen günlerde Yağmur Atacan‘ın bateri çalarken bir fotoğrafını paylaşan Pınar Altuğ’un fotoğrafının altına bir takipçisi “Çocuk işte!” yorumunu yapmıştı. Sosyal medyayı ciddiye almadığını savunan Altuğ’un ise bu yoruma çok sinirlenerek takipçisine “Geri zekalı işte!” yorumuyla cevap verdi. Daha öncede yorumlara ağır yanıtlar veren Altuğ’un sevenleri bu tutumunu doğru bulmayarak tepki gösterdi ve fotoğraflarını yoruma kapatması gerekiğini dile getirdiler.

Yağmur Atacan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler