Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 29. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Bölüme Fekeli Ve Hünkar...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 29. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Bölüme Fekeli Ve Hünkar Damga Vuracak!

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 29. yeni bölümü ile 18 nisan perşembe akşamı ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde Demir, Fekeli’nin evini kurşunladığı ve Yılmaz’ı yaraladığı için gözaltına alınmıştı. Züleyha, intihar girişiminde bulunmuştu. Hünkar ise onu akıl hastanesine yatırmıştı. Yeni bölümde Fekeli ve Hünkar yarım kalan aşklarına kaldıkları yerden devam ediyorlar. Bölüme Fekeli ve Hünkar damga vuracak.

Perşembe Dizileri 2019

Bölüme Fekeli Ve Hünkar Damga Vuracak!

Bir Zamanlar Çukurova 29. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Züleyha, ‘sabret annecim baban seni de beni de kurtaracak’ diyor. Yılmaz Züleyha ile karşı karşıya geliyorlar. Yılmaz, Züleyha’nın mektubunu okuyabildi mi? Hünkar hanım ile Fekeli ise aşk tazeliyorlar.

İşte Bir Zamanlar Çukurova yeni fragmanı..

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Müjgan, Yılmaz’a bir mektup bırakıp gidiyor. Yılmaz hasta yatağından kalkıp Müjgan’ın peşinden Ankara’ya gitmeye çalışırken Fekeli onu yalnız bırakmıyor. Müjgan Amerika’ya gideceği gün Yılmaz onu dönmeye ikna ediyor. Ama Müjgan’ın annesi kızına eğer giderse evlatlıktan ret edeceğini söylüyor. Fekeli, döndüklerinde karakola gidip ifade veriyor. İfadesinde öyle bir şey olmadığını söylüyor. Demir serbest kalıp eve geldiğinde,  Züleyha’nın bileklerini kestiğini ve annesinin de akıl hastanesine yatırdığını öğreniyor. Demir, annesini zorlasa da hangi hastaneye yatırdığını öğrenemiyor.

MÜJGAN İLE YILMAZ’ IN ROMANTİK AKŞAM YEMEĞİ!

Yılmaz’la Müjgan barışmalarının şerefine romantik bir akşam yemeği yeyip dans ediyorlar. Yılmaz’ın eline Züleyha’nın mektubu geçmemiştir. Evin hizmetlisinin kızı mektubu Yılmaz’ın masasının üstüne koyuyor.

SEHER İLE GAFFUR ZÜLEYHA’NIN YATAK ODASINDA!

Gaffur, konağı kontrol etmek için dolaştığında evden sesler duyar ve Demir beyin yatak odasına girdiğinde Seher’i Züleyha’nın kıyafetlerini giymiş, takılarını takmış olarak yakalıyor. İkili beyin yatağında birlikte oluyorlar. Saniye ise geç kalan Gaffur’a bakmak için konağa geldiğinde, Gaffur ona yakalanmaktan son anda kurtuluyor. Seher, Gaffur’dan Züleyha’nın yerini öğrenmeyi başarıyor.

DEMİR ZÜLEYHA’YI ALMAYA HASTANEYE GİDİYOR!

Demir annesinden Züleyha’nın yerini öğrenemiyor ama Seher, gidip Demir beye Züleyha’nın hangi hastanede yattığını söylüyor. Demir, Züleyha’yı almak için yola çıkıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 29. Bölüm Fragmanı Geldi! ‘Zaferinizin Tadını Çıkarın Şimdilik’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler