Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 4. Bölüm Fragmanı İzle! Seher Ve Ailesi İkinci Kez Konaktan...

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 4. Bölüm Fragmanı İzle! Seher Ve Ailesi İkinci Kez Konaktan Kovuluyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Zalim İstanbul ilk üç bölümüyle büyük ilgi gördü ve reytinglerde ilk sıralarda yer almayı başardı. Dizinin son bölümünde Civan Damla’nın eski sevgilisinin ailesi tarafından büyük bir tuzağa düştü. Arabasında uyuşturucu ile yakalanan Civan hapishaneden kurtulabilecek mi? Seher ve ailesi ikinci kez konaktan kovuluyor. Şeniz, Agah’a hiçbir şey söylemeden gittiklerini söylerken Nedim, Şeniz’in kovduğunu söylüyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Seher Ve Ailesi İkinci Kez Konaktan Kovuluyor!

Zalim İstanbul 4. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şeniz, Nedim’e zorla ilaç vermeye çalışıyor ama Nedim ona engel oluyor. Nedim’in iyileşmesini istemeyen Şeniz, Seher’i ve ailesini konaktan kovuyor. Cemre, Nedim ile vedalaşıyor. Civan ise hapiste, işin içinde Agah’ın olduğunu söylerse serbest kalabileceği söyleniyor. Agah, eve geldiğinde Şeniz, Seher ve ailesinin kimseye hiçbir şey söylemeden gittiklerini söylüyor. Ama Nedim, hepsini Şeniz’in kovduğunu söylüyor. Ceren ise Cenk’den hamile olduğunu öğreniyor.

İşte Zalim İstanbul 4. bölüm fragmanı..

ZALİM İSTANBUL 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Damla’nın eski sevgilisinin adamları tarafından Civan feci şekilde dövülüyor. Civan hastaneye kaldırılıyor. Hastaneden çıktıktan sonra, Agah, ona olan borcunun yarısını sildiğini söylüyor. Nedim iyileşmeye başlıyor. Şeniz, onların evinden bir an önce gitmesi için Seher’e bir milyon para teklif eder.

Agah, Seher’e kızının hemşire mi yoksa şarkıcı mı olduğunu kırıcı bir dille söyler. Agah, Cemre ile ilgili araştırmaları yapar ve onun tertemiz bir kız olduğunu öğrendikten sonra gidip Seher’den özür diler.

Cenk, sarhoş eve gelir ve Nedim’in odasına gidip onu pencereden kendisinin ittiğini haykırırken Şeniz oğlunu susturmaya çalışsa da Cemre onları duyar. Cenk, kafaya Cemre’yi takmıştır. Cemre’nin sesini beğenip bir hayır gecesinde şarkı söylemesi için onu aratır. Cemre mutlu olur ve verilen adrese gider. Gözü bağlı bir şekilde şarkılarını söyler. Cenk ise onu izler.

Damla’nın eski sevgilisinin babası Agah ile konuşmaya gelir. Ama Agah onları kovmaktan beter eder. İntikam almak için hedefte Civan vardır. Civan’ın bir paket teslim etmesi karşılığında 30 bin lira alacağını söyleyen adamlara inanır ve yola çıkar çıkmaz polisler tarafından yakalanır. Bagajda ve vereceği pakette uyuşturucu vardır.

Zalim İstanbul 4. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Agah İle Civan Büyük Bir Tuzağa Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler