Ana SayfaDizilerKuzgun 10. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kuzgun Behram'la Karşı Karşıya Geliyor!

İlgili Postlar

Kuzgun 10. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kuzgun Behram’la Karşı Karşıya Geliyor!

Star Tv ekranların yeni gözdesi Kuzgun 10. yeni bölümü ile 17 nisan çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Dila ile Kuzgun arasında formalite başlayan evlilik ikilinin aşklarını bastırmaları ile devam ediyorlar. Son anda Kuzgun’u vurulmaktan kurtarmak için kurşunların önüne atlayan Dila hastaneye kaldırılıyor. Kuzgun kendisini bir tek Behram’ın durdurabileceğini söylüyor. Kuzgun Behram’la karşı karşıya geliyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kuzgun Behram’la Karşı Karşıya Geliyor!

Kuzgun dizisi 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzgun, Dila’yı kucağında hastaneye götürüyor. Kuzgun’un Dila’ya aşık olduğunu herkes farkına varıyor. Meryem oğluna hem aşk hem düşmanlık bu işin nasıl olacağını soruyor. Kuzgun aşk olduğunu kabul etmiyor. Terzi Derviş, Kuzgun’a Dila’ya aşık olduğunu yüzüne vuruyor ve ona Dila yüzünden Behram’ı karşısına almamasını söylüyor. Kuzgun silahını çekip sen misin Behram diyor.

İşte Kuzgun 10. bölüm 2. fragman..

KUZGUN 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Dila, Kuzgun’la evlenmeyi kabul etmiştir ama, tek şartı herkesin normal bir evlilik olduğunu zannetmesidir. Cihan, depoya baskın yapıldığını, Kartal’ın da orada olduğunu Kuzgun’a söylüyor. Kartal, Teo’yu vurmuş olmasının şokunu atlatamaz ve büyük pişmanlık içindedir.

Dila, babasına Kuzgun ile evlendiğini söyler. Rıfat’ın tepkisi büyük olur. Dila, Kuzgun’la evlendiğini abisine de söyler. Ali, çıldırır ve hatta içeriden silahını alarak Kuzgun’un kafasına dayar. Kutret, Dila’dan düğün yapılmasını ister.

Şermin, Meryem’e giderek Kuzgun’la Dila’nın düğün davetiyesini verir. Kuzgun gelinlik içinde gördüğü Dila’dan çok etkilenir. Dila da Kuzgun da duygularını bastırmakta zorlanırlar. Çocukluktan beri hayal ettikleri şey oluyordur ama arada büyük düşmanlık vardır. Düğünden sonra ikili aynı evi paylaşacak ve  insanlara gerçek evli gibi görünecekler.

Kumru, Bora’nın sakladığı sırra adım adım yaklaşıyor. Kuzgun ile Dila istenileni yapmış ve Behram’dan icazet almayı beklerler. Derviş, Kuzgun ve Dila bir meyhanede oturup uzun uzun sohbet ederler. Derviş girdikleri dünyanın tüm gerçeklerini ikisine de hatırlatır.

Kuzgun’un, yakınında olan herkesi hedefine alan acımasız bir saldırı planı devreye girer. Kuzgun ve Dila dan başka, ailelerinde bir arada sırada silahlar patlar. Silahların hedefinde olan Kuzgun’dur ancak Dila’nın önüne gerilmesi ile hedef şaşar. Dila yaralanır.

 Kuzgun 10. Bölüm Fragmanı İzle! Kuzgun Behram’ın Peşine Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler