Ana SayfaDizilerKuzgun 10. Bölüm Fragmanı İzle! Kuzgun Behram'ın Peşine Düşüyor!

İlgili Postlar

Kuzgun 10. Bölüm Fragmanı İzle! Kuzgun Behram’ın Peşine Düşüyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kuzgun’un merakla beklenen 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son sahnesinde, Bora ile Şermin’in hedefinde olan Kuzgun’un vurulmaması için kendisini feda eden Dila yaralanmıştı. Kuzgun, kendisine yapılan saldırının Bora’nın düzenlediğini anlıyor. Kuzgun, Behram’in peşine düşüyor. Dila, Kuzgun’a yardım etmesi için Kudret’den yardım istiyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kuzgun Behram’ın Peşine Düşüyor!

Kuzgun 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Dila, saldırıdan fazla bir yara almadan kurtuluyor. Kuzgun, Dila’nın başında ona ne yapacağını soruyor. Dila’da ‘Sadece sevsen’ yeter diyor. Kuzgun’la Dila yakınlaşıyorlar. Formalite başlayan evlilik gerçek mi olacak? Ali, Kuzgun’a saldırı hakkında bir gelişme olup olmadığını soruyor. Oda saldırıyı planlayanın Bora olduğunu söylüyor. Dila, Kuzgun’un Behram’ı bulmuş olmasından ve Behram’ın onu vurmuş olacağından endişelenip Kudret’den yardım istiyor.

İşke Kuzgun 10. bölüm fragmanı..

KUZGUN 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Dila, Kuzgun’la evlenmeyi kabul etmiştir ama, tek şartı herkesin normal bir evlilik olduğunu zannetmesidir. Cihan, depoya baskın yapıldığını, Kartal’ın da orada olduğunu Kuzgun’a söylüyor. Kartal, Teo’yu vurmuş olmasının şokunu atlatamaz ve büyük pişmanlık içindedir.

Dila, babasına Kuzgun ile evlendiğini söyler. Rıfat’ın tepkisi büyük olur. Dila, Kuzgun’la evlendiğini abisine de söyler. Ali, çıldırır ve hatta içeriden silahını alarak Kuzgun’un kafasına dayar. Kutret, Dila’dan düğün yapılmasını ister.

Şermin, Meryem’e giderek Kuzgun’la Dila’nın düğün davetiyesini verir. Kuzgun gelinlik içinde gördüğü Dila’dan çok etkilenir. Dila da Kuzgun da duygularını bastırmakta zorlanırlar. Çocukluktan beri hayal ettikleri şey oluyordur ama arada büyük düşmanlık vardır. Düğünden sonra ikili aynı evi paylaşacak ve  insanlara gerçek evli gibi görünecekler.

Kumru, Bora’nın sakladığı sırra adım adım yaklaşıyor. Kuzgun ile Dila istenileni yapmış ve Behram’dan icazet almayı beklerler. Derviş, Kuzgun ve Dila bir meyhanede oturup uzun uzun sohbet ederler. Derviş girdikleri dünyanın tüm gerçeklerini ikisine de hatırlatır.

Kuzgun’un, yakınında olan herkesi hedefine alan acımasız bir saldırı planı devreye girer. Kuzgun ve Dila’nın yanı sıra, ailelerinde olduğu sırada silahlar patlar. Silahların hedefinde olan Kuzgun’dur ancak Dila’nın önüne gerilmesi ile hedef şaşar. Dila yaralanır.

Kuzgun 10. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Dila Kuzgun’u Kurtarmak İsterken Kendisi Vuruluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler