Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 29. Bölüm Fragmanı Geldi! 'Zaferinizin Tadını Çıkarın Şimdilik'!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 29. Bölüm Fragmanı Geldi! ‘Zaferinizin Tadını Çıkarın Şimdilik’!

Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın 29. bölüm ilk fragmanı geldi. Dizinin son bölümünde, Hünkar Züleyha’yı Demir’in haberi olmadan akıl hastanesine yatırmıştı. Demir ise Fekeli’nin evini basmaktan ve Yılmaz’ı yaralamadan gözaltına alınmıştı. Dizinin yeni bölümünde Demir, Züleyha’yı hastaneden çıkarıyor. Demir’e Adnan’ın onun değil Yılmaz’ın oğlu olduğunu haykırıyor. Züleyha, Hünkar hanıma, ‘Zaferinizin tadını çıkarın şimdilik’ diyor.

Perşembe Dizileri 2019

‘Zaferinizin Tadını Çıkarın Şimdilik’!

Bir Zamanlar Çukurova 29. bölüm fragmanında; Demir, Züleyha’yı kucağına alıp hastaneden çıkarıyor. Hünkar hanım Demir’e, ‘keşke zamanı geri alabilsem’ diyor. . Züleyha’nın yazdığı mektup Yılmaz’ın eline geçmemiştir. Züleyha, Yılmaz’la karşılaşıyor. Ona yazdığı mektubu okuduğunu zannederek gözlerinin içine bakıyor ama Yılmaz tepki vermiyor. Demir, oğlundan vazgeçmeyeceğini söylüyor. Züleyha, Adnan’ın onun oğlu olmadığını haykırıyor. Züleyha, Hünkar hanıma, ‘Zaferinizin tadını çıkarın şimdilik’ diyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 29. bölüm fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1116757279288774656

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Yılmaz, Müjgan’ı dönmeye ikna ediyor ama Müjgan’ın annesi giderse onu evlatlıktan ret edeceğini söyler. Fekeli, döndüklerinde karakola gidip ifade veriyor. İfadesinde öyle bir şey olmadığını söylüyor. Demir serbest kalıp eve geldiğinde,  Züleyha’nın bileklerini kestiğini ve annesinin de akıl hastanesine yatırdığını öğreniyor. Demir, annesini zorlasa da hangi hastaneye yatırdığını öğrenemiyor.

MÜJGAN İLE YILMAZ’ IN ROMANTİK AKŞAM YEMEĞİ!

Yılmaz’la Müjgan barışmalarının şerefine romantik bir akşam yemeği yeyip dans ediyorlar. Yılmaz’ın eline Züleyha’nın mektubu geçmemiştir. Evin hizmetlisinin kızı mektubu Yılmaz’ın masasının üstüne koyuyor.

https://twitter.com/i/status/1116440531272437765

SEHER İLE GAFFUR ZÜLEYHA’NIN YATAK ODASINDA!

Gaffur, konağı kontrol etmek için dolaştığında evden sesler duyuyor ve Demir beyin yatak odasına girdiğinde Seher’i Züleyha’nın kıyafetlerini giymiş, takılarını takmış olarak yakalıyor. İkili beyin yatağında birlikte oluyorlar. Saniye ise geç kalan Gaffur’a bakmak için konağa geldiğinde, Gaffur ona yakalanmaktan son anda kurtuluyor. Seher, Gaffur’dan Züleyha’nın yerini öğrenmeyi başarır.

DEMİR ZÜLEYHA’YI ALMAYA HASTANEYE GİDİYOR!

Demir annesinden Züleyha’nın yerini öğrenemiyor ama Seher, gidip Demir beye Züleyha’nın hangi hastanede yattığını söylüyor. Demir, Züleyha’yı almak için yola çıkıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 29. Bölüm Fragmanı Geldi mi? Züleyha Zorla Akıl Hastanesine Yatırılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler