Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 7. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Mahur Kendisinden Saklanan Gerçekle...

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 7. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Mahur Kendisinden Saklanan Gerçekle Sarsılıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Bir Aile Hikayesi 6. son bölümü ile ekranlara geldi. Müjde, Şakir’i Mahur’dan sakladığını öğrenir. Reyhan’ın karşısına çıkıp bunu Mahur’a nasıl yaptığını sorar. Reyhan ise, Mahur’a bir şey söylememesini kendisinin açıklayacağını söyler. Şakir, Reyhan’la 35 yıl önce tanıştığını ağzından kaçırmanın üzüntüsü içindedir. Bir Aile Hikayesi 7. bölüm fragmanı geldi. Mahur kendisinden saklanan gerçekle sarsılıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Mahur Kendisinden Saklanan Gerçekle Sarsılıyor!

Dizinin 7. bölüm fragmanında; Mahur, annesinin ağzından Şakir’e yazılmış mektubu gözyaşları içinde okuyor. Yıllardır biyolojik babasını arayan Mahur 35 yıl aradan sonra ona kavuşmuş ancak Şakir çok hastadır ve fazla ömrü kalmamıştır. Annesinin bunu bilerek susması onu derinden yaralayacaktır.

Bir Aile Hikayesi 7. bölüm ilk fragmanı izle..

BİR AİLE HİKAYESİ 6. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Berk evine icra geldiği için Mahir’in evinde kalmaya başlar. Bu arada tiyatro provalarında pek başarılı değildir. Derya onu oyuna adapte edebilmek için cenaze evine götürür ve orada onu öper. Berk ne yaptığına bir anlam veremez ama Derya’nın onu oyuna hazırlamak için yaptığı bir taktiktir.

Beste, Erdem ile pastahanede buluşurlar ve Erdem ona duygularından bahsederken, oraya Erdem’in eski karısı gelir. Beste kadının güzelliği karşısında çok şaşırır. Merakından kadını araştırmaya başlar. Dünyayı gezmiş başarılı bir iş kadınıdır. Giyim mağazasının olduğunu öğrenir öğrenmez oraya gider ancak onu iş görüşmesi için gelen birisi zannederek konuşma fırsatı bile olmadan işe alındığı söylenir. Beste durumu Erdem’e anlattığında Erdem sinirlenerek kalkar gider.

Geçmiş: Reyhan ile Cem’i okul müdürü görüşmek için okula çağırır. Mahur’un yüksek zekalı bir çocuk olduğunu söyleyen müdür onun geleceği için bir kolej tavsiye eder. Cem, hayalini gerçekleştirmek için bankadan kredi çekmiştir. Mahur’un geleceği için hayalinden vazgeçen Cem, Mahur’u o okula yazdırırlar.

Melis’e okuldan bir ödev vermişlerdir. Hayatından örnek aldığı kişi ile ilgili bir video hazırlanması istenir. Melis, amcasının da yardımı ile bir kişi değil, amcası, dedesi, annesi ve babasının videolarından oluşan ödevini hazırlar. Aile bir aradayken videoyu izleyen aile çok duygulanır. O sırada kapı çalınır Beste ağlayarak eve gelir. Sonra Reyhan gelir ve Mahur’la konuşmak istediğini söyler.

 Bir Aile Hikayesi 6. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Berk Babasını Anlatırken Derya Onu Öpüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler