Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 29. Bölüm Fragmanı Geldi mi? Züleyha Zorla Akıl Hastanesine...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 29. Bölüm Fragmanı Geldi mi? Züleyha Zorla Akıl Hastanesine Yatırılıyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 28. son bölümü ile Atv ekranlarında yayınlandı. Dizinin son bölümünde; Züleyha, Yılmaz’a gerçekleri anlattığı bir mektup yazıp intihar ediyor. Züleyha’yı oğlunun odasında bileklerini kesmiş halde bulan Hünkar hanım eve doktor çağırır. Doktor bu durumun tekrarlayabileceğini söyler ve tedavi olmasını tavsiye eder. Züleyha zorla akıl hastanesine yatırılıyor. Hünkar, Demir’in de haberi olmadan akıl hastanesine yatırıp eve dönüyor.

Perşembe Dizileri 2019

Züleyha Zorla Akıl Hastanesine Yatırılıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Demir’in şirketine jandarmalar gelir. Fekeli’nin evini basmaktan ve Yılmaz’ı yaralamaktan gözaltına alınır. Demir, Yılmaz ve Fekeli gelip ifade verene kadar karakolda tutulur. Müjgan bir mektup bırakıp Çukurova’yı ve Yılmaz’ı terk etmiştir. Mektubu okuyan Yılmaz, hasta yatağından kalkıp Müjgan’ı geri getirmek için giderken Fekeli onu yalnız bırakmaz birlikte giderler. Onlar Çukurova’ya dönene kadar Demir’i serbest bırakmazlar.

Züleyha Zorla Akıl Hastanesine Yatırılıyor

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 28. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yılmaz, Müjgan’ı dönmeye ikna eder ama Müjgan’ın annesi giderde onu evlatlıktan ret edeceğini söyler. Fekeli, döndüklerinde karakola gidip ifade verir. İfadesinde öyle bir şey olmadığını söyler. Demir serbest kalır eve geldiğinde,  Züleyha’nın intihar ettiğini ve annesinin de akıl hastanesine yatırdığını öğrenir. Demir, annesini zorlasa da hangi hastaneye yatırdığını öğrenemez.

MÜJGAN İLE YILMAZ’ IN ROMANTİK AKŞAM YEMEĞİ!

Yılmaz’la Müjgan barışmalarının şerefine romantik bir akşam yemeği yeyip dans ederler. Yılmaz’ın eline henüz Züleyha’nın mektubu geçmemiştir. Evin hizmetlisinin kızı mektubu Yılmaz’ın masasının üstüne koymuştur.

https://twitter.com/i/status/1116440531272437765

SEHER İLE GAFFUR ZÜLEYHA’NIN YATAK ODASINDA!

Gaffur, konağı kontrol etmek için dolaştığında evden sesler duyar ve Demir beyin yatak odasına girdiğinde Seher’i Züleyha’nın kıyafetlerini giymiş, takılarını takmış olarak yakalar. İkili beyin yatağında birlikte olurlar. Saniye ise geç kalan Gaffur’a bakmak için konağa geldiğinde ona yakalanmaktan son anda kurtulurlar. Seher gizlenir Gaffur da Saniye’yi dışarı çıkarır. Seher, Gaffur’un ağzından Züleyha’nın yerini öğrenmeyi başarır.

DEMİR ZÜLEYHA’YI ALMAYA HASTANEYE GİDİYOR!

Demir annesinden Züleyha’nın yerini öğrenemedi ama Seher, gidip Demir beye Züleyha’nın hangi hastanede yattığını söyler. Demir, Züleyha’yı almak için yola çıkar.

 Bir Zamanlar Çukurova 28. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Yılmaz Züleyha’yı Kurtarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler