Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 28. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Yılmaz Züleyha'yı Kurtarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 28. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Yılmaz Züleyha’yı Kurtarabilecek Mi?

Atv ekranlarının izleyenlerini ekranlara kilitleyen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 28. yeni bölümü ile 11 nisan perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde Hünkar hanımın Demir’e haber vermeden Züleyha’yı akıl hastanesine yatıracak. Züleyha’nın Demir’e yazdığı mektup eline geçiyor. Yılmaz Züleyha’yı kurtarabilecek mi?

Perşembe Dizileri 2019

Yılmaz Züleyha’yı Kurtarabilecek Mi?

Bir Zamanlar Çukurova 28. bölüm 2. fragman yayınlandı. Fragmanda, Elinden çocuğu alınıp akıl hastanesine yatırılan Züleyha, çaresiz kurtarılmayı ve çocuğuna kavuşmayı bekliyor. Demin, annesine Züleyha’sız yaşayamayacağını söylüyor ve gözyaşı döküyor. Annesi ise Züleyha’nın çocuğunu alıp Yılmaz’a kaçtığını hatırlatıyor.

İşte Bir zamanlar Çukurova 28. bölüm 2. fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1115372589227159552

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, Demir’in yaptıklarını öğrendikten sonra bebeğini de alıp Yılmaz’a sığınır. Ama Demir silahlı adamları ile Yılmaz’ın evini basıp, karısını ister. Züleyha, daha fazla olay büyümesin diye gitmeyi kabul ettiği sırada Yılmaz önüne gerilir ve onu koruyacağını söyler. Ama Demir, silahını ateşler Yılmaz yaralanır. Demir, sabaha kadar annesi ile bahçede tedirgin bir şekilde oturup Yılmaz’dan haber beklerler. Yılmaz’ı vurduğu için ona bir şey olursa jandarmaların geleceği endişesi ile beklerler. Jandarmalar gelmeyince onun ölmediğini anlarlar.

DEMİR ADNAN’I ZÜLEYHA’DAN AYIRIR!

Demir, Züleyha’ya ceza vermek için ilk olarak Adnan’ı alarak konaktan başka bir yere götürür. Züleyha, Demir’e ne kadar yalvarsa da onu dinlemez ve oğlunu götürür. Bunu yaparak Züleyha’nın her istediğini yapması için onu tehdit eder.

ŞEHİR KULÜBÜNE GİDECEĞİZ!

Bu yaşananlardan sonra Demir, Züleyha’ya bir elbise vererek onu giymesini ve birlikte şehir kulübüne davete gideceklerini söyler. Çocuğu zorla elinden alının Züleyha hiç bir şey olmamış gibi oraya gitmeyeceğini söyler. Demir, eğer onunla gelmezse sonuçlarına hazırlanmasını söyler.

Züleyha, mecbur kalır gitmeye ama Demir’in yüzüne bile bakmaz. Züleyha, artık böyle yaşamak istemez ve Yılmaz’a bir mektup yazar. Mektupta, Demir ile zorla evlendirildiğini onu sevmekten hiç vazgeçmediğini ve Adnan’ın onun oğlu olduğunu yazar. Mektubu, Gülten’e postaya vermesini ister. Daha sonra eline aldığı bir jilet ile intihar etmeye kalkar.

 Bir zamanlar Çukurova 28. Bölüm Fragmanı İzle! Züleyha’nın Başına Neler Geliyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler