Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı ile Görüntülenen Sarışın Güzel Bakın Kimmiş!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı ile Görüntülenen Sarışın Güzel Bakın Kimmiş!

Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün Miami’de motorunun arkasına bindirdiği sarışın bir güzelle görüntülenmişti. Acun’un görüntülendiği gün de Şeyma Subaşı’nın yeni DJ sevgilisi İstanbul’a geldi ve Subaşı ona İstanbul turu attırdı. Medya ikilinin hızına yetişemiyor. Ilıcalı’nın 20 yaşında olduğu söylenen sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Acun Ilıcalı ile görüntülenen sarışın güzel bakın kimmiş! Detayları haberimizden okuyabilirsiniz.

Acun Ilıcalı kimdir?

Acun Ilıcalı ile Görüntülenen Sarışın Güzel Bakın Kimmiş!

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’dan ayrıldıktan sonra hiç gündemden düşmüyorlar. Ilıcalı ile görüntülenen ismin kim olduğu merak konusu olmuştu. Sosyal medyada hayli takip edilen Ilıcalı’ya birçok yorum yağdı. Hayli ilginç yorumlardan birisi ise, ‘Acun sarışın aşkı hiç bitmeyecek galiba’ oldu. Başka ilginç yorum ise, Şeyma Subaşı bölüm iki şeklinde oldu.

İşte gizemli güzel..

Acun Ilıcalı ile Görüntülenen Sarışın Güzel Bakın Kimmiş

SARIŞIN GÜZEL BAKIN KİMMİŞ?

Acun Ilıcalı ile motosiklette görüntülenen sarışın güzelin kimliği ortaya çıktı. 20 yaşında olduğu söylenen kişinin adının Çağla Ayça Altunkaya olduğu, Yalovalı olduğu ve hemşirelik okulu mezunu olduğu bilgisi geldi.

 Acun Ilıcalı’dan Yeni Aşk Bombası Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler