Ana SayfaDizilerYasak Elma 41. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Ender'le Kaya Arasında Neler Oluyor?

İlgili Postlar

Yasak Elma 41. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Ender’le Kaya Arasında Neler Oluyor?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma 40. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde, Zeynep’in düğünü terk edip Alihan’a kaçmasından sonra sinir krizi geçiren Dündar intikam peşine düşer ve Zeynep’i kaçırarak zorla gelinlik giydirip nikah kıyar. Zeynep’de annesini öldürmekle tehdit edildiği için Dündar’a boyun eğmek zorunda kalır. Dizinin son sahnesinde ise Ender ile Kaya’nın öpüşmesi bölüme damgasını vurdu. Ender’le Kaya arasında neler oluyor?

Pazartesi Dizileri 2019

Ender’le Kaya Arasında Neler Oluyor?

Zeynep ile Dündar’ın ortadan kaybolmasını fark eden Alihan, Halit’in de yardımı ile harekete geçip Zeynep’i Dündar’ın elinden kurtarmayı başarıyorlar. Kaya’nın aklında soru işaretleri yaratmasına neden olan Tülin hanımın konuşmalarından sonra Kaya, parçaları birleştiriyor ve Erim’in kendi oğlu olduğunu düşünmeye başlıyor. Kaya’nın Erim ile yakınlık kurmasından rahatsız olan Ender, Kaya ile konuşmaya yanına gidiyor. İkili büyük kavgaya tutuşuyor ve Kaya Erim’in kendi oğlu mu olduğunu soruyor.

YASAK ELMA 40. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Asuman, Mustafa tehdidinden kurtulmak için evini satılığa çıkarmıştı. Zeynep’in eve gelmesinden sonra alışveriş bahanesi ile dışarı çıkıp emlakçı ile konuşur. Bu arada Mustafa da peşindedir. Zeynep’e bir şey anlatmadan Mustafa’dan kurtulma çabasında olan Asuman ona evi sattığını ve tüm parayı vereceğini söyler. Oda kabul eder ve uzaklara gideceğini söyler. Asuman derin bir nefes alır.

KAYA ERİM İLE KONSERE GİDİYOR!

Erim’in kendi oğlu olduğu düşüncesi kafasına yerleştiğinden beri sürekli kabus gören Kaya, Ender’in damarına basıp ayağına getirmek için Erim’in sevdiği bir grubun konserine bilet alıyor. Önce Halit’den Erim’le konsere gidip gidemeyecekleri konusunda izin alıyor. Erim’le Kaya konsere gidiyorlar. Erim’i arayan Ender, Kaya ile konserde olduğunu öğreniyor ve deliye dönüyor. Caner bu durumda bir gariplik olduğunun farkında.

Ender, Kaya’yı arıyor ve oğlundan uzak durması konusunda uyarıyor. Kaya ise Erim’in kendi oğlu olmasının bir DNA testine bakacağını söylüyor. Ender daha da çıldırıyor. Sinirini alamayan Ender, Kaya’nın yanına geliyor uzun tartışma sonrasında Kaya, Ender’in belinden sarılıp öpüyor.

 Yasak Elma 40. Bölüm Fragmanı İzle! Erim Benim Oğlum Değil Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler