Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları'n da Banyoda Sevişme Sahnesi Büyük Tepki Yarattı!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları’n da Banyoda Sevişme Sahnesi Büyük Tepki Yarattı!

Star Tv ekranlarının kısa zamanda büyük izleyici kitlesine ulaşan dizisi Kardeş çocukları 10. son bölümündeki Reşat ile evin hizmetçisinin banyo sahnesi olay oldu. Mehmet Aslantğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Engin Alkan , Furkan Andıç ve Batuhan Ekşi gibi ünlü isimleri bir araya getiren dizinin o sahnesi medyanın diline düştü. Kardeş Çocukları’n da banyoda sevişme sahnesi büyük tepki yarattı.

Pazar Dizileri 2019

Kardeş Çocukları’n da Banyoda Sevişme Sahnesi Büyük Tepki Yarattı!

Sosyal medyada büyük tepki yaratan o sahne de neler olmuştu. Evin hanımın Umay’ın marka tanıtımının olduğu geceyi fırsat bilip hanımının banyosuna gizlice girip banyo yapar. Reşat bey eşi Umay’a beş kuruş vermeden boşanmaya karar vermiştir. Tanıtımda onun davranışlarından rahatsız olur ve eve gelir. Uzun zamandır ayrı odalarda yatan Reşat, Umay’ın odasının ışığının yandığını ve sesler geldiğini duyar. Sessiz adımlarla banyoya ilerler ve banyoya girdiğinde evin hizmetçisini küvetin içinde görür. Hizmetçi birden şok olur ve çırılçıplak ayağa kalkar ve öylece dikilir.

Evin hizmetçisi önce korkar tepki göstereceği için ama ev sahibi ona gülümser ve banyoyu içeriden kapatır. Bu sahneye izleyicilerden çok tepki aldı. İzleyicilerin büyük çoğunluğu dizinin zaten büyük izleyici kitlesinin olduğunu ve böyle sahnelere neden gerek duyduğunu savunurken, belli bir kısım ise ailecek izlenen dizide böyle sahnelerin neden gerek duyulduğu yönünde oldu.

DİZİNİN SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldırım’dan Ümran’ı kıskanan Cemal giderek daha tehlikeli bir hal alır. Umay’ın ise kendisinden habersiz şirket içinde şirket kurmasına sinirlenen Reşat, Umay’dan boşanmak için mi hizmetçi ile birlikte oldu bilinmiyor.

Markasını dev bir gövde gösterisine dönüştürmeyi başaran Umay’ın asıl hedefinde Rezzan varken, Ümran ile Yıldırım arasındaki yüksek tansiyonu fark eder ve Rezzan’ın dikkati ise artık Ümran’ın üzerindedir. Hayal’in gölgesi altında Volkan’dan uzak durmaya çalışan Hayat ise , İdil’in kendisiyle hesaplaşmak istediğinden habersizdir. Umay’ın tanıtım gecesine hazırlanırken, beklenmedik sürprizlerle birlikte gece herkes için şok etkisi yaratır. Umay hariç Umay şovuna yeğeni üzerinden devam eder.

Kardeş Çocukları 11. Bölüm Önizleme Geldi! Hayat İdil’in Tuzağına Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler