Ana SayfaDizilerÇarpışma 18. Bölümden İlk Sahne İzle! Kadir Veli İle Pazarlık Yapıyor!

İlgili Postlar

Çarpışma 18. Bölümden İlk Sahne İzle! Kadir Veli İle Pazarlık Yapıyor!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma 17. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde, Cansız, Zeynep’ten son anda Kadir’in oğlu olduğunu öğreniyor ama Kadir, Selim’in kurşunu ile yaralanıyor. Cansız, Kadir’in ölmemesi için yalvarıyor. Çarpışma 18. bölümden ilk sahne yayınlandı. Kadir Veli ile pazarlık yapıyor. Zeynep’in hapisten çıkması karşılığı ona ailesini katleden kişiyi vereceğini söylüyor.

Perşembe Dizileri 2019

Kadir Veli İle Pazarlık Yapıyor!

Kadir, hastanede ameliyata alınıyor. Cansız da hastaneye gidiyor ve orada Asiye’yi kıstırıp Kadir’in oğlu Yusuf olup olmadığını soruyor. Asiye de onun oğlu olduğunu söylüyor. Veli, Zeynep’in Cansız’a Kadir’in oğlu olduğunu söylediğini öğreniyor. Selim ise kendisini sağ kolu Demir ile aldattığını öğrendiği Belma’yı vuruyor. Kerem, hapishaneden kurtuluyor ve Cemre ile kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Dizinin sonunda Zeynep tutuklanıyor.

İşte Çarpışma 18. bölüm ilk sahne..

ÇARPIŞMA 17. SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER YAŞANDI!

Kadir, yaralı halde hastaneye kaldırılır ve kısa sürede ayağa kalkar. Yıllarca birlikte çalışan Veli, Selim ve Cansız birbirlerine düşman olurlar. Cansız ve Veli, Kadir’in odasında yan yana gelirler. Zarif, olay olduğunda orada olduğunu söyler. Kadir’in gerçekleri öğrenmesinden Zeynep ile Asiye endişe duyarlar. Kadir’dan babasının Cansız olduğu gerçeğini saklamaya karar verirler.

Zeynep’in evine polisler gelir ve zimmetine para geçirdiği gerekçesi ile onu tutuklayacaklarını söylerler. Özgür kalan Kerem, Ceren ile aşklarına kaldıkları yerden devam ederler romantik anlar yaşarlar. Yakup ise Meral’i kaçırır. Selim, Belma’nın kendisini Demir ile aldattığı videoyu izledikten sonra Belma’yı bulur ve silahını ateşler. Belma vurulur ama ölmez. Selim, Belma’nın öldüğünü zanneder. Kadir, hasta yatağından kalkıp Selim’in peşine düşer ama onu elinden kaçırır.

Selim, Cansız’dan kendisini kurtarmasını ister, eğer kurtarmazsa Kadir’e her şeyi anlatmakla tehdit eder. Cansız ise onu kızı Cemre ile tehdit eder. Selim, Cemre’nin annesinin mezarının başına gider. Cemre’de oraya gider. Kerem Cemre’yi takip etmiştir. Selim, silahını Kerem’e doğrulttuğu sırada Kadir gelir ve Selim’e teslim olmasını söyler. Selim. silahını başına dayar ve kendisini vurur.

Çarpışma 17. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Selim Kendisine İhanet Eden Belma’yı Öldürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler