Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 3. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cenk Cemre'yi Kafasına Takıyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 3. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cenk Cemre’yi Kafasına Takıyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Zalim İstanbul ilk iki bölümü ile izleyicilerden büyük beğeni toplamayı başardı. Dizinin yeni bölümü 15 nisan pazartesi günü ekranlara gelecek. Cemre’nin Nedim’e bakmaya başlamasıyla Nedim iyileşmeye başladı. Şeniz, Nedim’in gördüğü ne ise ondan korktuğu için onu her gün zehirliyordu. Agah beyin gözdesi haline gelen Cemre’yi kardeşi Ceren kıskanmaya başlıyor. Evin şımarık oğlu, Cenk, Cemre’yi kafasına takıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Cenk Cemre’yi Kafasına Takıyor!

Zalim İstanbul 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Cemre, gözleri bağlı bir şekilde sahneye çıkarılıyor ve şarkı söylüyor. Ceren, ise Şeniz’in karşısına çıkıp oğlunun müstakbel karısı olduğunu söylüyor. Şeniz onu sürükleyip Nedim’in ayaklarının dibine itiyor. Kocasının onu kime yakıştırdığını gösteriyor. Ceren, Nedim’i görünce çılgına dönüyor. Agah bey Seher’den özür  diliyor. Şeniz, Cenk’e Ceren’in kız kardeşi gibi olmadığını ondan uzak durmasını söylüyor.

İşte Zalim İstanbul 3. bölüm 2. fragmanı..

https://youtu.be/ZnkfwBO5Aug

ZALİM İSTANBUL 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Agah, Seher ve ailesini evden kovuyor ama Ceren, Agah’ın ayaklarına kapanıp gelin olmaya geldiğini söylüyor. Seher çocuklarını da alıp memlekete dönmek için otobüse biniyorlar. Polisler otobüsü durduruyor ve Civan’ı, adam yaralamak, mala zarar vermek ve hırsızlık suçlarından gözaltına alıyorlar.

Agah, Seher’le oğlunu kurtarması karşılığında konağa geri dönmelerini konusunda pazarlık yapıyor. Aile konağa geri döner. Cemre, Nedim’e kendisini dışında kimsenin ona ilaç vermesini yasaklıyor. Cemre Nedim’e çok iyi bakıyor. Ona şarkılar söylüyor. Agah onları izliyor ve çok mutlu oluyor. Cemre, Nedim’i alıp sofraya götürüyor. Nedim’in sofraya gelmesinden önce Cenk rahatsız olup kalkıyor. Sonra Şeniz de kalkıyor. Damla tiksinerek Nedim’e baktığını gören Cemre,ona sert çıkıyor. Agah, büyük bir keyifle Cemre’yi izliyor.

Ceren, Cenk’in eve sarhoş gelmesini fırsat bilip onu hayat odasına götürüyor ve birlikte oluyorlar. Agah, Nurten’e, küçük kızın çöp olduğunu, büyük kızı gözünün tuttuğunu onun gelini olacağını söylediğini Ceren duyuyor. Agah’ın gözünden Cemre’yi düşürmek için türkü barda şarkı söylerken çekilmiş videosu Agah’a gönderir. Ceren, Cenk’in odasında onu bekler ve Cenk gelir. Şeniz oğlunun odasına girer ve ikisini yatakta görür.

Zalim İstanbul 3. Bölüm Fragmanı İzle! Nedim Cemre Sayesinde İyileşmeye Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler