Ana SayfaDizilerVuslat 14. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Aşk da Ateş de Aynı Şey!

İlgili Postlar

Vuslat 14. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Aşk da Ateş de Aynı Şey!

Trt 1 ekranlarında yayınlanan büyük izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Vuslat Dizisi merakla beklenen 14. yeni bölümü ile 15 nisan pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Aziz ile Feride dağ evinde romantik anlar yaşıyor. Ama ne oluyorsa Feride, ateşler içinde kalıyor ve neyin içine düştüğünü aşkın mı ateşin mi sorularını soruyor. Aziz ise, Feride’ye ‘Aşk da ateş de aynı şey’ diyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Aşk da Ateş de Aynı Şey!

Vuslat 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Feride, ateşler içinde bir evde hapis kalıyor. Aziz ise çaresiz göz yaşı döküyor. Feride. aynaya bakarak neyin içine düştüğünü, aşkın mı ateşin mi sorularını soruyor kendisine. Aziz, onu görüyor ve aşkın da ateşin de aynı şey olduğunu söylüyor.

İşte Vuslat 14. bölüm 2. fragman..

VUSLAT 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Tahsin, Sultan’ı arar ve Yalçın komiserin arabasında olduğunu öğrendiğinde yere yığılır. Tahsin, Yalçın’ı öldürmek için kurduğu tuzakta bunu hiç hesaplamamıştır. Yalçın komiserin arabasının frenleri boşalır ve kaza yapar. Yalçın’ın kaburgaları, Fırat’ın ise kolu kırılır. Sultan ise ameliyata alınır. Tahsin kalp krizi geçirir.

Kerem, babasının Yalçın komisere kurduğu tuzaktan haberdardır.Ama Sultan’ın arabanın içinde olduğunu duyunca yıkılır. Aziz, Kerem’e sarılarak onu teselli eder. Sultan ameliyattan çıkar ama doktor bir süre yürüyemeyeceğini söyler.

Nehir, Perihan’a Aziz’e kurdukları nişan planından sonra Aziz, Nehir’in tüm yetkilerini elinden alır. Nehir, tüm yetkilerinin elinden alınmasına rağmen şirketten ayrılmaz ve Aziz’i elde etmek için yeni planların peşine düşer.

Aziz, babasının Yalçın komisere yaptığı planı öğreniyor ve annesine ve babasına artık durmalarını söylüyor. Hasibe, Madam Aneta’nın elinden fotoğraf albümünü almaya çalışırken Madam yere düşer. Madan hastaneye kaldırılır.

Hasibe, oğlunun kaza haberini duyar duymaz perişan olur. Fırat’ı eve getirirler ve baba oğul uzun aradan sonra birbirlerine sarılırlar. Nehir ile Kerem’in yeni planı ise Ceylan’dır. Nehir, Ceylan’a Karem beyin ondan hoşlandığını söyler. Kerem, Fırat’ı görmek için evine gider. Kerem orada Ali ile karşılaşır onu görünce donar kalır.

 Vuslat 14. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Feride İle Aziz Dağ Evinde Baş Başa!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler