Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 4. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Agah İle Civan Büyük Bir...

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 4. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Agah İle Civan Büyük Bir Tuzağa Düşüyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Zalim İstanbul 3. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Damla eve üstü başı kan içinde gelir. Damla’nın erkek arkadaşının 9 adamı Civan’ı hastanelik edene kadar döverler. Civan hastaneye kaldırılır. Cenk olayı öğrenir öğrenmez gidip Damla’nın eski sevgilisini döver. İşin içine babalar girer. Damla’nın eski sevgilisinin babası Civan’a bir tuzak kurar tabi asıl hedef Agah’dır. Agah ile Civan büyük bir tuzağa düşüyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Agah İle Civan Büyük Bir Tuzağa Düşüyor!

Şeniz, Cenk ile Ceren’i yatakta çırılçıplak yakalıyor. Ceren, Cenk’in müstakbel karısı olduğunu, Agah beyin kendisini üste para vererek seçtiğini söylediğinde Şeniz gülüyor ve Ceren’i alıp Nedim’in önüne atıyor. Agah’ın ona layık gördüğü kişinin Nedim olduğunu söylüyor. Şeniz, oğlunu Ceren  konusunda uyarıyor. Ona, onun ablasına benzemediğini ondan uzak durması gerektiğini söylüyor. Zalim İstanbul 4. bölüm fragmanı henüz gelmedi.

ZALİM İSTANBUL 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Civan eve geldiğinde Agah, ona olan borcunun yarısını sildiğini söylüyor. Nedim ise giderek iyileşmeye başlıyor. Şeniz bundan hoşnut değildir. Onların evinden bir an önce gitmesi için Seher’e bir milyon para teklif eder. Ama Seher kabul etmez.

Ceren, ablasını kıskandığı için onu gözden düşürmek için şarkı söylediği videoyu Agah’a göndermişti. Agah, Seher’e kızının hemşire mi yoksa şarkıcı mı olduğunu kırıcı bir dille söyler. Agah, Cemre ile ilgili gerekli araştırmaları yapıp onun tertemiz bir kız olduğunu öğrendikten sonra gidip Seher’den özür diler.

Cenk, sarhoş eve gelip Nedim’in odasına gidip onu pencereden kendisinin ittiğini haykırırken Şeniz oğluna müdahale etse de Cemre onları duyar. Cenk, kafaya Cemre’yi takmıştır. Cemre’nin sesini beğenip bir hayır gecesinde şarkı söylemesi için bir telefon gelir. Cemre mutlu olup gider. Gözü bağlı bir şekilde şarkılarını söyler. Cenk ise onu izler.

Damla’nın eski sevgilisinin babası Agah ile konuşmaya gelir. Ama Agah onları kovmaktan beter eder. İntikam almak için hedefte Civan vardır. Civan’ın bir paket teslim etmesi karşılığında 30 bin lira alacağını söyleyen adamlara inanır ve yola çıkar çıkmaz polisler tarafından yakalanır. Bagajda da uyuşturucu vardır. Vereceği pakette uyuşturucudur. Agah’ın evine polisler gelir ve ona şoförünü uyuşturucu ile yakaladıklarını söylerler.

 Zalim İstanbul 3. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cenk Cemre’yi Kafasına Takıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler