Ana SayfaDizilerÇarpışma 18. Bölüm Fragmanı İzle! Cellat Kadir'in Peşinde!

İlgili Postlar

Çarpışma 18. Bölüm Fragmanı İzle! Cellat Kadir’in Peşinde!

Show TV’nin heyecanla izlenen dizilerinden Çarpışma 18. yeni bölümü ile 18 nisan perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde Kadir, Zeynep’i hapisten kurtarmak için Veli ile pazarlığa oturacak. Onun ailesini katleden kişilerin karşılığında Zeynep’in hapisten çıkmasını isteyecek. Bu arada Kadir’i infaz etmek için Cellat geliyor. Cellat Kadir’in peşinde.

Perşembe Dizileri 2019

Cellat Kadir’in Peşinde!

Çarpışma dizisinin 18. bölümünde ünlü Bulgar oyuncu Ivo Arakov konuk oyuncu olarak katılıyor. Dizinin yeni fragmanında Kadir’i infaz etmek için Cellat geliyor. Yakup, Meral’in yaralı fotoğrafını Kerem’e gönderiyor. Yakup arabasını Kerem’in üzerine sürüyor ve Kerem yaralanıyor. Kadir ise Zeynep’i hapisten çıkarmak için elinden geleni yapıyor.

İşte Çarpışma 18. bölüm fragmanı..

ÇARPIŞMA 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Cansız son anda Kadir’in oğlu olduğunu öğreniyor ama Kadir vuruluyor. Kadir, hastanede ameliyata alınıyor. Cansız, hastanede Asiye’yi kıstırıp Kadir’in oğlu Yusuf olup olmadığını soruyor. Asiye de onun oğlu olduğunu söylüyor. Veli, Zeynep’in Cansız’a Kadir’in oğlu olduğunu söylediğini öğreniyor. Selim ise kendisini sağ kolu Demir ile aldattığını öğrendiği Belma’yı vuruyor. Kerem, hapishaneden kurtuluyor ve Cemre ile tekrar bir araya geliyorlar.

Veli, Selim ve Cansız birbirlerine artık düşman olurlar. Cansız ve Veli, Kadir’in odasında bir araya gelirler. Zarif, Kadir’e olay olduğunda orada olduğunu söylüyor. Zeynep’in evine polisler gelir ve zimmetine para geçirdiği gerekçesi ile onu tutuklarlar. Yakup ise Meral’i kaçırır. Selim, Belma’nın kendisini Demir ile aldattığı videoyu izledikten sonra Belma’yı bulur ve hiç tereddüt etmeden silahını ateşler. Belma vurulur ama ölmez. Selim, Belma’nın öldüğünü zannederek kaçar. Kadir, hasta yatağından kalkıp Selim’in peşine düşer ama onu elinden kaçırır.

Selim, Cansız’dan kendisini kurtarmasını ister, eğer kurtarmazsa Kadir’e her şeyi anlatacağını söyler. Cansız ise onu kızı Cemre ile tehdit eder. Köşeye sıkışan Selim, Cemre’nin annesinin mezarının başına gider. Cemre’yi de oraya çağırır. Kerem Cemre’nin peşinden gider. Selim, silahını Kerem’e doğrulttuğu sırada Kadir gelir ve Selim’den teslim olmasını ister. Selim. silahını başına dayar ve kendisini orada öldürür.

Çarpışma 18. Bölümden İlk Sahne İzle! Kadir Veli İle Pazarlık Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler