Ana SayfaDizilerYasak Elma 42. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Alihan'dan Zeynep'e Büyük Evlilik Süprizi!

İlgili Postlar

Yasak Elma 42. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Alihan’dan Zeynep’e Büyük Evlilik Süprizi!

Yasak Elma 41. son bölümü ile Fox tv’de ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Alihan ile Zeynep’in arası tam düzelmişken, birden ortaya çıkan Elif, Zeynep’i huzursuz etmeyi başardı. Alihan ile Zeynep arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlarken, Alihan’dan Zeynep’e büyük bir evlilik süprizi yaptı. Alihan ile Zeynep sonunda evlendiler.

Pazartesi Dizileri 2019

Alihan’dan Zeynep’e Büyük Evlilik Süprizi!

Alihan’la Zeynep birlikte yaşayacakları evi tutarlar. Ama Alihan’ın 10 günlüğüne Çin’e gideceğini söylemesi ve Elif’in de 10 gün uzaklarda olacağını söylemesi ile Zeynep, Alihan’ın evlilikten kaçtığını, hatta Elif’le beraber Çin’e gideceğini düşünürken hayatının şokunu yaşadı. Yıldız’ın da içinde olduğu oyunda, Zeynep, evde Alihan’ı bir kadınla basacağını düşünürken kendisini kendi düğününün ortasında buldu. Alihan ona süpriz bir düğün hazırlamıştır.

YASAK ELMA 41. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Yıldız, Tülin hanımla yakınlaşıp Ender’in geçmişi ile ilgili bilgilere ulaşmaya çalışıyor. Yeni planı onun şirkete başladığındaki iş başvurusu formundaki adresine ulaşmak olur. Tülin hanımdan o adresi alır ve mahalleye gider. Sokaklarda Ender’in geçmişini ararken birisinden onun annesinin yaşadığını öğrenir. Oraya gittiğinde kapı üzerinden kapanır ve para vermeden onu serbest bırakmazlar.

Zeynep’in görüşmek istemesiyle mahalleden ayrılan Yıldız, hemen Alihan’ı arar. Kardeşine soğuk davranmasının hesabını soracakken, Alihan’ın oyununa dahil olur. Zeynep’e Alihan’ın yeni tuttukları eve esmer bir kadının girdiğini öğrendiğini söyler ve eve gittiklerinde Alihan’ın düğün süprizi ile karşılaşırlar. Tüm aile oradadır. Zeynep, gelinliğini giyip gelir ve İkili sonunda evlenirler.

Kaya, Erin’in içtiği bardağı alıp DNA testi yaptırır. DNA sonucunu eline alır. Ender’de Kaya’ya iş ile ilgili yaptığı jestler için teşekkür etmek için Kaya’nın yanına gittiğinde, Kaya’yı elinde testle görür. Testin sonucu negatiftir. Erim Kaya’nın oğlu değildir.

Ender, Kaya’nın bunu yaptığını öğrendiğinde çıldırır ve gözyaşları içerisinde oradan ayrılır. Ender’in, geçmişte yaşadıkları aklına gelir. Aslında Ender, bir erkek çocuğu dünyaya getirmiştir. Ancak bebeği doğumdan sonra bakamayacağı için bir başkasına evlatlık olarak vermiştir. Ender’in evlatlık verdiği bebek Kaya’nın bebeği mi?

Yasak Elma 41. Bölüm Fragmanı İzle! Yıldız Ender’in Büyük Bir Sırrını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler