Ana SayfaÜnlülerNiran Ünsal Hakkında Suç Duyurusunda Bulundular!

İlgili Postlar

Niran Ünsal Hakkında Suç Duyurusunda Bulundular!

Niran Ünsal hakkında suç duyurusunda bulundular! Ünlü şarkıcı Niran Ünsal hakkında suç duyurusunda bulunan organizasyon firması yetkilileri, ünlü şarkıcı hakkında çok ciddi ithamlarda bulundu. Niran Ünsal’ın sorumsuz hareketi yüzünden 50 bn liralık zarara uğradığını ifade eden organizasyon şirketi sahibi, neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Niran Ünsal’dan Yıldız Tilbe’ye Sahnede Övgü!

Niran Ünsal hakkında suç duyurusunda bulundular!

Niran Ünsal hakkında suç duyurusunda bulundular! Ünlü şarkıcı Niran Ünsal hakkında ödemesini peşin olarak aldığı halde konsere katılmadığı iddiasıyla organizasyon firması yetkilileri suç duyurusunda bulundu.

Bursa’nın Gemlik ilçesinde faliyet gösteren organizasyon şirketi, iddiasına göre ünlü şarkıcı Niran Ünsal ile bir otelde konser vermesi için anlaştı. Niran Ünsal’ın parasını peşin veren şirket yetkilileri, 300 kişiye konser bileti sattı. Konser vereceği yere ünlü şarkıcının “Raporluydum” diyerek gelmediğini söyleyen şirket sahibi, 50 bin lira zararda olduğunu ifade etti.

Bursa’da faliyet gösteren organizasyon şirketi sahibi Seda Üre, ünlü şarkıcı Niran Ünsal hakkında Bursa Adliyesi’ne gelerek suç duyurusunda bulundu.

Şirket sahibi Seda Üre, suç duyurusunda bulunmak için geldiği adliye önünde basın  açıklaması yaptı.
Şirket sahibi Seda Üre, suç duyurusunda bulunmak için geldiği adliye önünde basın açıklaması yaptı.

Niran Ünsal kimdir?

300 kişiye bilet satıldı

Niran Ünsal’ın ücretini peşi ödediklerini, otele yemek ve mekan için de ayrıca ücreti ödediğini söyleyen şirket sahibi, konser akşamı bilet sattıkları 300 kişinin konser başlamaması yüzünden zor anlar yaşadıklarını söyledi.

Ünsal ile konser için anlaşan ve ücretini de peşin olarak ödeyen Seda Üre, mazeretsiz olarak konser vereceği mekana gitmeyen ünlü şarkıcının aynı saatlerde Erdek’te konser verdiğini tespit ettiklerini söyledi.

Avukatı aracılığıyla Bursa Adliyesi’nin önünde açıklama yapan Seda Üre, Niran Ünsal’ın söz verdiği saatte Balıkesir Erdek’te başka bir konserde olduğunu ve saat 23:00 civarında İstanbul’a dönmek üzere yola çıktığını tespit ettiklerini söyledi.

Olayın basında yer almasndan sonra Niran Ünsal’ın yaptığı “Raporluydum, o yüzden konsere çıkamadım” sözlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Seda Üre, ünlü şarkıcı hakkında suç duyurusunda bulunarak gerekenin yapılmasını istedi.

Daha önce raporlu olduğu için konsere çıkamadığını ifade eden Niran Ünsal, şirket sahibinin kendisi hakkında suç duyurunda bulunmasından sonra herhangi bir açıklama yapmadı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler