Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç: Serkan Haklı, Para Bitti!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç: Serkan Haklı, Para Bitti!

Serdar Ortaç: Serkan haklı, para bitti! Fantezi ve Arabesk müziğin sevilen sesi Serkan Kaya’nın ünlü şarkıcı Serdar Ortaç hakkındaki sözlerine Ortaç’tan yanıt geldi. Ortaç’ın albüm yapmama kararını yorumlayan Serkan Kaya’nın, “Parası bitti galiba” sözlerine cevap veren ünlü popçu, neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Serkan Kaya Serdar Ortaç’ı Bombaladı!

Serdar Ortaç: Serkan haklı, para bitti!

Serdar Ortaç: Serkan haklı, para bitti! Ünlü popçu Serdar Ortaç, “Artık albüm yapmayacağım. Çünkü bestelerimi düzenlemesi için ünlü bir aranjöre gönderdim. İki araba parası istedi.” sözleriyle müzik dünyasında yeni bir tartışmanın ateşini fitillemişti. 

Serdar Ortaç’ın sektörde birçok kesim tarafından eleştirilen bu sözlerine en sert tepki ünlü popçu Hande Yener ve fantezi müziğinin sevilen ismi Serkan Kaya’dan gelmişti.

Arabesk ve fantezi müziğinin sevilen sesi Serkan Kaya, Ortaç’ın bu açıklamasına en çok tepki gösteren isimlerden olurken “Serdar’ın bir sürü şarkısı var. Bugüne kadar en pahalı aranjörlerle çalıştı. Parası bitti galiba. Önceden ona dokunmuyordu. Aranjörler o paraları hak ediyor.” ifadesiyle magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. 

Serkan Kaya’nın ardından ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’a bir tepki de Hande Yener’den geldi. Serdar Ortaç’ın kumar bağımlılığına dem vuran Hande Yener, “Serdar parayı kumarda yemeyi seviyor. Aranjörlerin para kazanması gerekiyor tabi ki normal. Serdarcım aranjörlerin hakkını yeme.” sözleriyle Ortaç’ı eleştirmişi. 

Serkan Kaya'nın sözlerini hakı bulan Serdar Ortaç, parasının bittiğini söyledi.
Serkan Kaya’nın sözlerini hakı bulan Serdar Ortaç, parasının bittiğini söyledi.

Serdar Ortaç kimdir?

Kazandığım parayı değerlendiremiyorum…

Serkan Kaya’nın kendisi hakkında söyledikleri üzerine bir yanıt veren Serdar Ortaç, Kaya’yı haklı bularak artık parasının bittiğini söyledi.

Eskiden bir şarkıyı 5 ya da 6 farklı aranjöre dağıttığını söyleyen Serdar Ortaç, artık giderlerinin daha fazla olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Ben vermek istemiyorum aranjöre bu kadar para. Kazandığım parayı değerlendiremiyorum… Giderlerim daha fazla. Hesap yapma devri artık. Müzik sistemi çöktü. Eskiden aynı şarkıyı 5-6 aranjöre dağıtırdım. Her şeyin bir gideri var. Kolay sanıyorlar, değil. Serkan haklı, para bitti…”

Çok konuşulan aranjörlerin istedikleri ücret aralıkları 8 bin ile 60 bin lira arasında değişkenlik gösteriyor. Mix ve teknik vuruşların eklenmesiyle 70 bin lirayı bulan rakamlar, parçanın düzenlenmesi için şarkıcıların gözden çıkartmaları gereken meblağ olarak yer alıyor.

Başarılı aranjeleri ile tanınan Ozan Doğulu, Volga Tamöz ve Ozan Çolakoğlu ise Türkiye’nin en pahalı aranjörleri arasında yer alıyor.

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler