Ana SayfaÜnlülerSerkan Kaya Serdar Ortaç'ı Bombaladı!

İlgili Postlar

Serkan Kaya Serdar Ortaç’ı Bombaladı!

Serkan Kaya Serdar Ortaç’ı bombaladı! Arabesk ve Fantezi Müziğinin son senelerde çıkan en başarılı isimlerinden Serkan Kaya, Kıbrıs’ta verdiği konserdeki açıklamalarıyla şaşırttı. Serdar Ortaç’ın artık albüm yapmayacağı sözlerini değerlendiren Serkan Kaya, “Parası bitti galiba” ifadesini kullandı. Tarzında değişiklik yapmaya hazırlanan ünlü şarkıcı, pop albümü çıkartmak üzere hazırlıklara başladığının müjdesini verdi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

2019’un İlk Şarkısı Serkan Kaya’dan!

Serkan Kaya Serdar Ortaç’ı bombaladı!

Serkan Kaya Serdar Ortaç’ı bombaladı! Arabesk ve Fantezi Müziğinin son yıllarda çıkan en başarılı şarkıcılarından birisi olan Serkan Kaya, yavru vatan Kıbrıs’ta verdiği konserde hayranlarını büyüledi.

Yakın  bir süre sonra çıkartmaya hazırlandığı pop albümüyle hayranlarını şaşırtacağını açıklayan Serkan Kaya, yeni sürprizi için ünlü aranjör Ozan Çalokoğlu ile birlikte çalıştığını söyleyerek şunları dedi:

“Gündeme ayak uydurma diyelim. Jenerasyona ayak uydurma diyelim. İçimizden de geldiği için tabii ki zoraki bir şey değil. Arabesk okuduğumuzu zaten ispat ettik, türkü okuduğumuzu da ispat ettik. Rahmetli Yaşar Gaga’nın albümünde Sezen Aksu şarkısı vardı, ‘Senle Benden Cacık olmaz’ o da çok pop yönlü bir şarkıydı hoş oldu, gelen tepkiler de güzeldi. Demek ki bu da bizim sesimize yakışan bir tarz, o yüzden de bunları da deneyeceğiz, bunları da yapacağız.”

Serdar Ortaç’ın yaptığı, “Artık albüm yapmayacağım. Çünkü bestelerimi düzenlemesi için ünlü bir aranjöre gönderdim. İki araba parası istedi” sözlerini de eleştiren Serkan Kaya, “Serdar’ın bir sürü şarkısı var. Bugüne kadar en pahalı aranjörlerle çalıştı. Parası bitti galiba. Önceden ona dokunmuyordu. Aranjörler o paraları hak ediyor.” ifadesini kullandı.

Serkan Kaya, Serdar Ortaç hakkında söylediği "Parası bitti galiba" sözleriyle dikkat çekti.
Serkan Kaya, Serdar Ortaç hakkında söylediği “Parası bitti galiba” sözleriyle dikkat çekti.

Serkan Kaya kimdir?

Kadın sanatçılar ramazanda estetik yaptırıyor

Son günlerin en çok konuşulan dijital dünyada tıklanma sayısı ile ilgili de konuşan Kaya, müzik piyasayının gidişatını hoş görmediğini belirterek şunları söyledi:

”Çoluk çocuğun eline kaldı, deyim yerindeyse hani öyle derler ya, internet ve bilgisayar üzerinden şarkı yapanların devri de bitecek. Bunlar günübirlik şöhretler, günübirlik starlar. Bu arada benim YouTube tıklanmalarım da çok yüksek. Arabesk dalında en tap noktada bizim şarkılarımız var”

Ramazan ayında sahne programına ara vereceğini ifade eden Serkan Kaya, çok konuşulacak sözlere imza atarak “O dönemde sesimi dinlendireceğim. Bazı kadın sanatçılar da, ramazanda estetik yaptırıyor.” dedi. 

Bugüne kadar hiçbir ramazan ayında çalışmadığını söyleyen Serkan Kaya, “İbadet ayımız. Ben ramazan ayında hiç sahneye çıkmadım, bundan sonra da çıkacağımı düşünmüyorum. Çıkanlar ise beni hiç ilgilendirmez, isteyen çıkabilir. Ayrıca o dönemde sesimizi dinlendiriyoruz, bedenimizi dinlendiriyoruz. Detoks yapıyoruz.” diyerek hislerini ifade etti. 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler