Ana SayfaÜnlülerNeslihan Atagül ile Kadir Doğulu Çifti Bebek mi Bekliyor?

İlgili Postlar

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu Çifti Bebek mi Bekliyor?

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti bebek mi bekliyor? 2016 yılında dünya evine giren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftiyle ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Mutlu bir evlilikleri olan ünlü çiftin oturdukları 2 odalı evden taşınmak için kolları sıvaması üzerine bebek bekledikleri haberleri konuşulmaya başlandı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Neslihan Atagül: Yok Oluşu Yaşıyorum

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti bebek mi bekliyor?

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti bebek mi bekliyor? Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, 2016 yılında dillere destan bir düğünle nikah masasına oturdu.

Yaklaşık 3 yıldır mutlu bir evlilikleri olan Neslihan Atagül – Kadir Doğulu çifti hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Daha önce de haklarında defalarca bebek beklediklerine dair haberler çıkan ünlü çift, en son katıldıkları bir davette çıkan haberler ile ilgili olarak “Her şeyin en güzel zamanında olmasının ümit ediyoruz.” şeklinde konuşmuştu.

Takvim Gazetesinin haberine göre, evlendikten sonra Zekeriyaköy’de 2+1 bir villayı tercih eden ünlü çiftin şimdilerde aynı semtte 5 odalı ve 2 odalı bir villayı tutması Neslihan Atagül’ün hamile olduğu iddialarını kuvvetlendirdi. 

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebek beklediği iddia edildi.
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebek beklediği iddia edildi.

Neslihan Atagün kimdir?

5 odalı ve 2 banyolu yeni ev

İşte Takvim Gazetesinin o haberi…

“Yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu, kendisi gibi oyuncu olan Neslihan Atagül ile Temmuz 2016’da muhteşem bir düğünle dünya evine girmişti. Evlendikten sonra Zekeriyaköy’de 2+1 bir villaya taşınan ikili, şimdilerde evlerini değiştirmek için kolları sıvamış. Yine aynı semtte daha büyük bir villa bakan ikili, geçtiğimiz gün istedikleri gibi bir ev bulmuşlar. Tripleks bir villa beğenen ikilinin, 5 odalı ve iki banyolu olan bu evi tuttuklarını öğrendim. Aylık 14 bin liraya kiraladıkları evin tadilatını da şimdiden başlatmışlar. Kadir Doğulu İle Neslihan Atagül’ün evde iki kişi yaşamalarına rağmen yine Zekeriyaköy’de büyük bir eve geçmeleri akıllara “Neslihan hamile mi?” sorusunu getirmiyor değil. Hem aile yaşantıları hem de şeffaflıkları ile magazin dünyasında örnek olarak gösterilen çiftten yakında müjdeli bir haber gelirse kimse şaşırmasın derim….”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler