Ana SayfaDedikoduDilan Çiçek Deniz'in Yeni Projesi Belli Oldu

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz’in Yeni Projesi Belli Oldu

Her bölümüyle reyting rekorları kıran Çukur dizisinden duygusal bir vedayla ayrılan Dilan Çiçek Deniz‘in yeni projesi belli oldu.

Amerika’da Eğitim Alacak

Güzelliğiyle gönüllere taht kuran Deniz, kendini oyunculukta daha iyi geliştirmek için geçtiğimiz yaz The American Academy of Dramatic Art’ta oyunculuk eğitimine başlamıştı. Yaz sonunda Çukur dizisindeki Sena rolüne devam etmek için Türkiye’ye dönen genç oyuncu, film çekimleri başlamadan önce eğitimine devam etmek için yazı Los Angelas’ta geçirecek.

Dilan Çiçek Deniz kimdir?

Hollywood’a Mı Gidiyor?

Los Angelas’ta oyunculuk eğitimi alırken Amerikanın önde gelen ajanslarından biri olan Elite Model ile sözleşme imzalayan güzel oyuncunun ilerleyen zamanlarda bir Hollywood projesinde yer alıp almayacağı ise hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.

Birkan Sokullu ve Dilan Çiçek Deniz aşkı bitti mi?

Dilan Çiçek Deniz’in Yeni Projesi Merak Uyandırıyor

Diziden ayrılışlarıyla hayranlarını üzen güzel oyuncu yeni projesiyle beyaz perde de olacak. Son dönemlerde duygusal hayatı yolunda gitmeyen 24 yaşındaki oyuncu yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın üstlendiği aşk filminde başrol oynayacak.

Birkan Sokullu kimdir?

Birkan Sokullu ile olan 3 aylık ilişkisinden yeni ayrılan Deniz’in bir aşk filminde yer alacağı kesinleşti. En son 2014 yılında sinema projesinde yer alan güzel oyuncu bu defa başrol olarak beyaz perdede hayranlarıyla buluşacak. Bir yol hikayesi üzerine kurulu olan projede Dilan Çiçek Deniz’in rol arkadaşının kim olacağı ise henüz netleşmiş değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler